HAYALLERİMİZİ SÖNDÜRMEYİN 

TFF 1. Ligde mücadele veren Yılport Samsunspor sezon başında mutlak şampiyonluk parolası ile çıktığı yolda ne yazık ki hedefinin çok uzağında kalması taraftarlar üzerinde hayal kırıklığı yaratarak kendi evinde oynadığı müsabakalarda türbinlerin boş kalmasına sebeb olurken şehirde futbol heyecanına da çelme takmış oldu. 
       Son haftalarda almış olduğu başarısız sonuçlar neticesinde takımın ilk altı hedefi de hemen hemen azalma duygusu yarattı.
       Deplasmanda Ümraniyespor mağlubiyeti, kendi evinde farklı kazanması beklenen küme düşme potasındaki Menemenspora farklı mağlup olması bardağı taşıran son damla oldu.
       Yılport Samsunspor teknik direktörü Fuat Çapa’nın  takım hakkında umut aşılama girişimleri taraftarlar tarafından kabul görmezken hemen hemen takımlarına olan güvenleri ne yazıkki azalmaya başladı. 
       Şimdi yeniden doğmak ve dirilmek için masada bir şans daha var. O da deplasmanda oynanacak  Erzurumspor maçı. Bu maçı kazanması halinde umutlar yeniden yeşermeye başlayarak bir çıkış sağlanmış olabilir maçın kaybedilmesi halinde ise umutlar ilk altı için azalmış olacak. 
       Geçen hafta hava muhalefeti dolayısı ile bir hafta ileriye  kaydırılan Erzurumspor maçı takım içerisindeki sakatlar için avantaj sağlamış oldu. Aynı zamanda  takım dinlenerek iyi çalışma fırsatı buldu. 
       Bundan sonraki haftalarda yukarıyı zorlamak açısından içerde ve dışarıda oynayacağımız müsabakalardan  kazanarak ayrılmak  zorundayız. Geçen sezon 70 puan yakalayan  Yılport Samsunspor ne yazık  ki süper lige çıkamamıştı. Bu sezon sonu ligi kaç puan ile tamamlayacağımız hepimiz için merak konusu. Bir umudumuz var onu da soldurmayın mücadele verin, savaşın ve kazananın. Sizlerden  sadece bunu istiyoruz. Hiç olmazsa ligin sonuna yaklaşırken taraftarlarımızı coşturun diyorum. 
       Amerikalı sivil haklar aktivisti Martin Luter’in dediği   “I have a dream ( bir hayalim var ) “  gibi benim de  hayalim  artık Yılport Samsunsporu Süper Lig de görmek.


HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN ....

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR