Haberde DENGE farkı

Gazetecilik deneyimi olmadığı halde yaşadığı ve şahit olduğu bir dönemin çarpıtılarak kamuoyuna yansıtılmasına itiraz eden, ancak basında gerçekleri bulamadığından yola çıkarak ilimiz Samsun"da habercilikte denge sağlayacak "DENGE gazetesini kazandıran Sayın A.Bahadır;
Çeşitli entrika baskı ve saldırılara rağmen kişisel gayret ve azimle gazetecilikte 2.yılını doldururken, kimilerince en kısa zamanda pes eder kaçar demelerine rağmen Samsun"da olup bitenleri apaçık deşifre etmiş, birçok düzenbazın ipliğini pazara çıkartarak halkın gerçekleri görmesini sağlamıştır.
"A takımı" "Yolsuzluk operasyonu kapsamında adı geçen Adnan Bahadır, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile toplam 43 kişinin yer aldığı dava halen devam etmektedir”.
Gazetenin kuruluşundan buyana aldığı tehdit ve şantaja boyun eğmemiş, siyasi kulvarda birlikte yola çıktığı arkadaşlarıyla yaşadığı kimi olumsuzluklara rağmen dobra ve açık sözlü oluşu ile örselenmiş, yapılan çirkin teklifleri elinin tersiyle iterek Allahtan başka kimseden korkmadığını da ortaya koymuş biridir.
Geçmişte birlikte hareket ettiği kimi siyasi yol arkadaşlarının ”öküz öldü ortaklık bozuldu” çıkardığı gazeteyle temiz insanlara ve çevresine saldırıyor, siyasi ve özel kirli çamaşırları ortaya döküyor, intikam almak için bu yolu seçti diyenlere;
Aksine Gazetecilik gereği delilleriyle ortaya koyduğu yolsuzluk, rüşvet, iltimas, ihale ve adam kayırma bilgi ve belgeleriyle gerçekte halkı bilgilendirmekten yana tavır almıştır.
Sayın Adnan Bahadır"ı susturmanın ve ondan kurtulmanın yolunun tehdit şantaj ve fiili saldırılarla olacağını düşünenler, en son 22 Ekim 2009 günü saat 18/00 da mesai bitimi gazete binasından çıkışta pusuya düşürülerek silahlı sopalı ve kesici aletlerin kullanıldığı saldırıda,
Sayın A.Bahadır ve gazete çalışanları meşru savunmada canlarını zor kurtarmışlardır. Adaletin en kısa sürede tecelli etmesini dilerken, Basına ve haber alma özgürlüğüne yapılan bu tür menfur saldırıları gerçekleştirenleri şiddet ve nefretle kınıyorum.
Gazetemiz DENGE gazetesinin kuruluşunun 2. yılında siz okurlarımızın eline geçene dek emeği geçen tüm çalışanlarını kutluyor, değerli okurlarımızı saygıyla selamlıyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İhsan İde Arşivi
SON YAZILAR