Galatasaray haftası

Trendyol Süper Lig'de heyecan bu hafta itibarıyla tekrar başlıyor. Yılport Samsunspor, zorlu deplasmanda Galatasaray ile puan maçına çıkıyor...

Cumartesi akşamı sat 20:00'da oynanacak olan müsabakada Yılport Samsunspor, yeni transferlerini sahneye koyarak puan ya da puanlar almak için mücadele edecek.

Bu yazımda bir şeyi sizlere hatırlatmak istiyorum.

Pazar günü Nuri Asan Tesisleri'nde oynanan hazırlık maçında Giresunspor'u 6-1 gibi farklı bir skorla mağlup eden kırmızı-şimşekler, zorlu İstanbul deplasmanı için içime bir ümit doldurdu.

Ayrıca, Giresunspor maçında sahada müthiş bir futbolcu gördüm... Carlo Holse, hem attığı goller hem de yaptığı asistler ile adından söz ettirdi. Bana göre bu sezonun transferi Holse'dir.

İnşallah, bu haftaki Galatasaray maçında da benzer işler yaparak bize puan ya da puanlar getirebilir, öyle ümit ediyorum.

Galatsaray maçı Yılport Samsunspor için şimdiye kadar bu sezondaki en önemli maçtır. Deplasmanda oynanacak bu maçta İstanbul'da yaşayan Samsunlular ve Samsun'dan gidecek taraftar topluluğu ile tribünlerde kırmızı-beyaz renklere büyük destek verilecek.

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın da 3 puan alacağız, içime doğdu demesi takıma moral ve motivasyon açısından bir umut oldu.

Şimdi sıra deneyimli hocamız Hüseyin Eroğlu ve öğrencilerinde. Kendisini vitrine çıkarabilmesi ve adından söz edilmesi açısından çok önemli bir maç olacak. Burada vereceği sınav, Eroğlu Hoca'nın ileride yapacağı işlerin de teminatı olacaktır.

Öte yandan Galatasaray maçı hazırlıkları da Nuri Asan Tesisleri'nde ara verilmeden büyük tempoda devam ederken futbolcuların azimli ve istekli olmaları da gözden kaçmıyor...

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR