ELİMİZ HEP BÖYLE BOŞ MU KALACAK ?

       TFF 1.LİG’İN 7.haftasında Samsunspor yeni teknik direktör Osman Özköylü ile çıktığı zorlu Gaziantep deplasmanından farklı yenilerek dönüyor. Beklenen futbolunu ortaya koyamayan kırmızı şimşekler Furkan Köse’nin acemice yediği basit gol ve Murat Gürbüzerol’un kötü penaltı atışı kaleciye nişanlaması ile eline geçirebileceği puanı alamazken kalesinde gördüğü 3 golle de farklı mağlup olmaktan kurtulamadı. Şayet Furkan o golü yemeseydi Murat da penaltıyı atmış olsaydı oyun Samsun adına çok farklı olabilirdi...

       Bu maç aynı zamanda çiçeği burnunda teknik direktör Osman Özköylü’nün  ilk deplasman maçıydı. Geçen hafta göreve gelen Özköylü’nün elinde sihirli değnek yok ki… bir haftada ancak bu kadar yapılabilir. Bu maçta az da olsa Özköylü’nün farkı hissedilir gibi oldu. Bana göre Gaziantep’de takımına verdiği moral ve motivasyon gözle görülür bir şekilde  farkedilmiş oldu..!


    Forveti olmayan bir Samsunspor defansında sakat futbolcuları bulunan, orta sahasında  takımı hücuma kaldıracak pasların atılmaması Samsunsporu Gaziantep’te zora sokmuş oldu. Bana göre oynadığı futbol hiç de iç açıcı olmamasına rağmen bundan sonra oynanacak müsabakalarda takımın çok çalışarak yoluna devam etmesi gerektiğine inanıyorum. Gaziantep maçında defansımızın rakibin hücumlarını kesmekte geç kalmaları farklı malup olmamıza neden olmuştur...!

 Müsabakanın sonlarına doğru orta hakem Onur Karabaş teknik direktör Osman Özköylü’yü tribüne göndermesi bana göre hakedilmiş bir olay değildi. Bir teknik direktör takımı için elbette sahaya müdahale etme hakkına sahiptir. Kısacası Samsunspor yedinci hafta sonunda 5 puanla tehlikeli bölgede kalmaya devam ediyor. Bundan sonraki haftalarda Samsunspor yönetiminin yeni teknik direktör Osman Özköylü’ye destek sağlayarak takımın biran evvel düzelmesi yönünde yardımcı olmaları gerekmektedir. 

Bu mağlubiyet herşeyin sonu değil. Bu haftadan itibaren yeni bir sayfa açarak Samsun olarak takımımızın yanında olmamız gerekmektedir... HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN...!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR