DÜŞTÜ MÜ? DÜŞÜYOR MU?

Trendyol Süper Lig'de mücadele eden Samsunspor, sonbaharda dökülen yapraklar gibi süpürüp atıyor bizi. Düştük mü? Düşüyor muyuz? Bunun cevabı da ilerleyen haftalarda belli olacak.
Aslında Süper Lig'in 11 yıldır hasretle bekliyorduk. Ama daha 10. haftada geri dönmek zorunda kaldık gibi geldi bana. Çok acı bir gerçek. Bu gerçeği kabullenmek çok zor.


Bugüne kadar herhangi bir galibiyetle tanışamayan takım gördünüz mü? Allah aşkına!
Atatürklü arma ve forma ligin dibine demir atmış adeta duruyor, çırpınıyor "Ben buradan nasıl kurtulsam?" diye.


Şunu iyi bilin okurlarım, Süper Lig'de 4 büyüklerden sonra en çok taraftarı olan takım değil miyiz?
Ne yazık ki, Trendyol Süper Lig'den 4 takımın düşecek olması bana göre Yılport Samsunspor'un şansını azaltıyor. Denge Spor servisi olarak bugüne kadar gazetemde "Hep iyi olalım. Lige tutunalım. Dayanalım" diye yazıp çizdik. Ama artık gerçekleri kabullenmek zorundayız.
Oysa biz Süper Lig'e 1. Lig'den etrafı sallayarak çıkmıştık. Türkiye'nin gözü Yılport Samsunspor'daydı. Ama ne yazıktır ki sezon başında yapılan yanlış transferler takıma fayda sağlamaktan ziyade zarar verdi.


Bir söz vardır ortada "Ağlarsa anam ağlar, gerisi yalan ağlar." Gerçekleri görmemek, bundan kaçmak saklanmak zor olsa gerek. Her hafta yavaş yavaş eriyip, kan kaybediyoruz.
Bana göre Yılport Samsunspor'un sığınacak bir limanı bile kalmadı. Şimdi sıra sonraki haftalara kaldı. Bir mucize olabilir mi? Gerçekleşebilir mi? Dirilip ayağa kalkabilir miyiz? Samsun'da herkes artık bunun hesabını yapıyor.


Herkesin sevdası olan, canından bir parçası Samsunspor gibi bir takım gözlerimizin önünde sanki yok olup gidiyor.
Buradan yetkililere bir kere daha seslenmek istiyorum. Kendinizi sorgulayın. "Biz nerede hata yaptık" diyerek takımın düzelmesi için bir doğrunun üzerine gidin. Bu takımın üzerine sanki bir ölü toprağı serpmişler gibi. Ne bir pozisyon yaratabiliyor ne de gol atabiliyor. Aslında futbolun meyvesi gol olmalı.


Ne yazsam ne çizsem, ne yazıktır ki sayfalarıma sığmıyor. Birilerinin "Ben yaptım, ben yaparım" söylemlerinin yanlış olduğunu düşünüyorum. Bir yanlış bir doğruyu götürür oldu. Ne diyelim ne söyleyelim? Bu sevda bizim sevdamız. Vazgeçmeyiz, vazgeçemeyiz. Sen amatörde de olsan biz senin yanındayız yüce Samsunspor'um.


HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!!!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR