Düştü düşecek

Trendyol Süper Lig'de mücadele veren kırmızı-şimşeklerin son oynadığı Rizespor maçında aldığı mağlubiyetle tamamen dibe demir atması, düştü düşecek seslerine sebep oldu.

Rizespor maçında da cefakar ve vefakar taraftarların tribünde yerlerini almaları ve takımlarına destek vermeleri takdire şayan bir olaydı. Taraftar desteği üç büyüklerden sonra en yoğun olan Samsunspor, desteğe rağmen kötü oynuyor, kötü sonuçlar alıyor.

Yılport Samsunspor'da maalesef işler iyi gitmiyor. Bunun neticesi olarak takımı Antalya'ya kampa götürüyorlar. Moral depolamak için mi yoksa kondisyon depolamak için mi gidiliyor sebebini anlamış değilim.

Kırmızı-beyazlılar Antalaya'da bir de hazırlık maçı oynayarak Samsun'a dönecek ve kendi saha ve taraftarı önünde Rams Başakşehir karşısında üç puan alarak şeytanın bacağını kıracağını tahmin ediyorum.

Her şey güzel olsun istiyoruz, her şey iyi gitsin istiyoruz ama lig başladığından bu yana bir türlü takım olamadık. Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, milli maç arasında bir teknik direktörün mutlaka Samsun'a geleceği söyledi ancak ne gelen var ne giden.

Haftalar geçiyor, çareler tükeniyor, 11 yıl hasretten sonra aynı sene küme düşme ihtimali hem beni hem de taraftarları üzüyor. Bu gişide dur demenin ve takımı ligde tutmanın çaresi nedir bilemiyorum.

Yine de umutluyum, Süper Lig'den düşmeyeceğimizi düşünüyorum. Bu benim takıma olan sevdamdan kaynaklanıyor.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR