DERBİDE KAZANAN SAMSUNSPOR 

Yılport Samsunspor iki yıl mücadele ettiği 2.ligden şampiyon olarak tekrar layık olduğu lig olan 1.lige gelmedi şehirde sevinçle karşılandı. Burada bir şeyin üzerinde durmak istiyorum. 

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım hiç bir fedakarlıktan kaçmayarak Kırmızı beyazlıları maddi sıkıntıların dışında tutması ve yapılan flaş transferlerle büyük paralar harcanarak Yıldırımın göz doldurması beni çok eskilere doğru götürüyor.. Geçmişte Çarşambalı iş adamı Hasbi Menteşoğlu takımı maddi sıkıntıdan kurtarmış ve tarihe geçen ilk Başkan olmuştu.

Samsunspor yeni sezon hazırlık kampının ardından ilk randevusuna Trabzonspor karşısında çıktı. Süper ligin güçlü ekiplerinden Trabzonspor’a karşı Samsunspor sahaya Nurullah, Erhan, Ercan, Yalçın, Erkam, Vukan, Oğuz, Guido, Burak Ç, Gökhan Alsan ve Ahmethan.

Maçın ilk yarısı her iki takımında karşılıklı akınlarıyla geçti. İki takımda yeni sezonda ne kadar istikrarlı olacaklarını bu maçta belli ettiler. Ancak seyircisiz maçın ne tadı var ne tuzu.. Futbol taraftarla güzel.. Bu pandemi dönemini bir an evvel atlatıp coşkulu boş gürültülü maçları keyifle izlemeyi umut ediyorum..

İkinci yarıya iki takımda hızlı başladı 50. Dakikada Edgarlenin golüne Enes İslam İlkin 54. Dakikada karşılık verdi. Golden sonra Samsunspor daha öz güvenli bir şekilde sadaha mücadele etti. Bu özverili mücadelenin karşılığını da maçın son dakikalari‘nda İlyas kubilay yavuz un enfes golüyle Samsunspor almış oldu. 

Süper ligde şampiyonluğa oynayacak olan Trabzonspor’a karşı Samsunsporun sergilediği performans beni son derece memnun etti. Samsunspor bu mücadelesi ile adeta rakiplerine göz dağı vermiş oldu. Bekle bizi süper lig sağlam adımlarla yıldırım gibi geliyoruz.. 

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR