ÇARŞAMBASPOR 3.GRUPTA MÜCADELE EDECEK

Efsane yeşil beyazlı Çarşambaspor yıllardır 1.lig 2.lig 3.lig de mücadele ederek büyük bir hava yakalamış takım olarak Türkiyenin yakından tanıdığı bir ekip olarak göz doldurdu. 

Uzun yıllar düştügü Türkiye bölgesel amatör lig'den şampiyon olarak 3.lige terfi etmesi İlçe de sevinç ile karşılandı. 

Bu sezon 3.grupta zorlu ekiplerin bulunduğu takımlar ile mücadele edecek olan yeşil beyazlılar Belediye başkanı Halit Doğan bey'in verdiği destekler ile ve kulüp Başkanı Özkan Yıldırım teknik direktör Kenan Yelek ile beraber önce iç transferi sonra dış transferi hallederek güçlü bir takım kuran Çarşambaspor kamp için Afyon Sandıklı'da kampa girecek. 

20 eylül 2020 de başlayacak liglere kadar kondisyon ve kuvvet toplayacak olan Yeşil Beyazlılar burada kampı tamamlayarak Çarşamba ilçesine dönüp calışmalarının kendi tesislerinde yaparak 3. Lig 3. Grubun ilk maçı için sahne alıp gücünü göstermiş olacak. Ekim ayına kadar oynayacağı müsakabalarda taraftarların pandemi dolayısı ile takımlarını izleyemicek olması bana göre Çarşambaspor için bir kayıp olacaktır. 

Buna ragmen güçlü bir kadro oluşturan Yeşil Beyaz lılar genel kaptan Kadir Yücebaş takıma vereceği destek ile Efsane Çarşambaspor bana göre fırtınalar yaratacağı benziyor.  Ben degazetem adına Efsane Çarşambaspor'a 2020 - 2021 sezonunda 3.lig 3. grupta başarılar dilerim.

Her şey büyük Çarşambaspor için!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR