Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

DARISI BANDIRMA'YA


   Merhabalar büyük Samsunspor taraftarları ve çok saygıdeğer Samsunlu hemşehrilerim öncelikle sizlere saygı ve selamlarımı ileterek yazıma başlamak istiyorum.
Spor Toto 1. Liginin ikinci yarısında birçok avantajı değerlendiremeyen ama buna rağmen zirveden de kopmamaya çalışan Samsunspor, aslında ikinci devreye kendine yakışır bir başlangıç yapmıştı ama maalesef son maçlarda alınan sonuçlar ile sıralamada bir anda sıkıntıya düşen takımımız, sezon başında yapmış olduğu flaş transferleri ile herkesin şampiyonluk adayı olarak gösterdiği fakat aynı bizim gibi sıralamada çok gerileyen Erzurum Büyükşehir Belediyespor'u hem de deplasmanda bu soğuk buz gibi havada eze eze 2-1'lik skorla mağlup ederek camiamızı çok mutlu etti, bu vesile ile Samsunspor'da futbolcularımız başta olmak üzere bu güzel mutluluğu bizlere yaşatan teknik ekibimizi ve herkesi tebrik etmek istiyorum.
   Erzurum Büyükşehir Belediyespor maçını artık çok da konuşmaya gerek yok. Güzel bir sonla tamamlanmış bir müsabaka olarak hafızalarımızda kalmalı. Çünkü daha önümüzde kazanmamız adına o kadar çok zorlu maçlar var ki anlatamam. Ama şunu dipnot olarak geçmek isterim ki Samsunsporlu futbolcular maçların tatil edildiği soğuk havalarda Nuri Asan Tesislerinde yatmamış adeta komando eğitimi yapmışlar, çalışmışlar. Futbolcuların kazanılan Erzurum maçındaki görüntüsü beni gelecek haftalar adına umutlandırdı. Özellikle kaptan Yasin, Nurullah, Osman ve Berk inanılmazlardı. Ayrıca da teknik direktörümüz Fuat Çapa’nın da kendisini eleştirenlere karşı bu galibiyet ile biraz daha rahatladığını nefes aldığını düşünüyorum. Eğer ki siz bir teknik direktörseniz ve hele hele Samsunspor gibi büyük bir camiada hocaysanız her türlü eleştirilere açık olacaksınız, olmalısınız da hocam benden söylemesi.
   Neyse bu konuyu çok fazla uzatmayacağım çünkü bizim işimiz asla kişilerle uğraşmak değil tam aksine hepsinin yanında olmaktır ama işte skorlar ile saha içi kötü gidince bazen de futbolun doğasında olan acımasız ve sert eleştiriler bizde de oluyor ve bundan sonra da olmaya devam edecektir. Bakın çocuklar takım olarak Erzurum Büyükşehir Belediyespor maçındaki istek ve hırsımızı sergileyeceğimiz her maç bizim galibiyetimizle sonlanır buradan bunu açık net söylemek istiyorum. Karşılaşmayı ekrandan izleyenler de şahit olmuştur. Samsunspor, bu maçta çok iyi bir futbol ve mücadele örneği sergiledi, sergilemeye çalıştı onun için yine yeniden başta Fuat Çapa olmak üzere herkesi tekrar tekrar tebrik etmek istiyorum. Evet. Bandırmaspor maçında da böyle bir oyun bekliyoruz takımımızdan. Samsunspor'un gerçek oyun kimliği böyle olmalı. Biz sezon başından bu yana böyle bir futbolu neden çoğu maçlarda da oynayamıyoruz diye yazıyoruz söyleniyoruz. Demek ki gördüğümüz gibi Samsunspor takımı istediği zaman gerçek kimliğini sahaya yansıtabiliyormuş. Bandırmaspor karşısında evimizde taraftarlarımızın desteği ile alacağımız bir galibiyet bizi ligde play-off yarışına ortak edebilir. Bizim haftayı üç puanla kapatmamız demek önümüzün açılması demektir. Kaldı ki fikstür avantajının da bizden yana olup olmaması hiç önemli değil bu saatten sonra. Çünkü bu ligde kolay maçın olmadığını da sizlere söylemek istiyorum. Evet kağıt üzerinde bu maçın favorisi Samsunspor görünüyor desek daha doğru olabilir. Ama böylesi maçlar her zaman çok zor geçmiştir; Kaldı ki Bandırmaspor da çok iyi futbol oynuyor, zaten bu maçın sonrasında Manisa FK takımı ile deplasmanda oynayacağız. Rakibimiz için 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR