Soğuk Havadan Sıcak Puanlar Geldi !!!

Hiç beklemediğimiz ama hayalini kurduğumuz gerçekten ihtiyacımız olan üç puandı. Hemde hiç durmayan kar yağışı, kayak pistinden farkı olmayan saha, eksi beş derece ve direk rakibimiz Erzurumspor dan alınan üç puan. Varın değerini siz hesaplayın hesaplayabilirseniz. Belli ki dersler çalışılmış, hesaplar ince ince yapılmış, daha doğrusu tehlikenin nefesi ensede hissedilmiş. Takımımızın oyundan düşmeden, böyle kritik bir maçta hemde ilk yarıda maçın fişini çekmesi bundan sonraki maçlarımıza büyük etki eder, devamı gelir inşallah tüm takımı canı gönülden tebrik ediyorum. 

  Bu maçın değeri, kalan maçlarımızdan alacağımız puanlar ile anlaşılır, aksi takdirde hiç bir hükmü kalmaz. Kalan maçlarda saçmalamazsak bu üç puan bizim süperlig biletimiz dahi olabilir. Maç eksiğimiz ile  şuan matematiksel olarak Erzurumspor un da üstündeyiz. Çok zorlu Bandırmaspor maçı içinde önümüzde hazırlanmak için uzunca bir süre, tam 12 gün var. Bu maçın skora göre şekle gireceğini düşünüyorum. Galibiyetten başka hiç bir sonucun kabul görmeyeceği maçıda alarak ayak seslerimizi duyuralım. Erzurumspor galibiyetinin tesadüf olmadığını, farklı bir Bandırmaspor galibiyeti tesciller. Takımı havaya sokar, taraftarıda stada çeker. 

  Erzurumspor maçı tamamen puan maçıydı. Güzel futbolun anlamını yitirdiği haftalara girildiğinde, hanene yazdırdığın puan kadar var olabiliyorsun. Bu hafta Erzurumspor için felaket, Samsunspor için ziyafetle noktalandı. 

  Üç puan herşeyin üzerini örtsün bu hafta tamam ama Burak Yılmaz ı ve Ensar ı sahaya neden sürmediğini, Osman ı asıl yerine neden çekmediğini gerçekten merak ediyorum.

  Yasin, Nurullah, Osman maçın ağırlık merkeziydi. Fofana sanırım zeminden dolayı verimli olamadı. Yerine giren Melih in oyundan tekrar alınmasıda Fuat hocanın ilginç hamleleriydi.

  Önümüz haftalarda çok daha zorlu maçlar oynayacağız. Teknik ekibin üzerindeki ölü toprağını atması ve taraftarla bütünleşmesi için Bandırma maçı büyük önem taşımakta. Haydi Samsunspor taraftarın kalbi seninle atmakta. 

  Hoşçakalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Serdar Çelik Arşivi
SON YAZILAR