BEKLENMEDİK MAĞLUBİYET 

3. Lig 3. Grupta mücadele veren efsane yeşil beyazlı çarşamba spor somade agir darbe aldı rakibine 3 o deplasmanda mağlup olan çarşamba spor boylece taraftarlarını üzmüş oldu aslında bana gore çarşamba spor somaspora boyle farklı mağlup olmaması gerekiyordu.. 

Çünkü hafta içerisinde bu mac için büyük çalışma imkânı bulan yeşil beyazlılar bu mağlubiyetle büyük bir ders almış oldular.. gerçi lig devam ediyor kaybedilecek birşey olmamasına rağmen bundan sonraki oynayacağı müsabakalarda kaybetmemesi gerekiyor ucgun...

Sonra kendi sahasında karşıyaka sporu konuk edecek olan yeşil beyaLilarin bu maçtan mutlaka galip gelerek taraftarlara kendisini affettirmesi gerekiyor deneyimli teknik direktör kenan yelek uzun bir aradan sonra  pespesine  oynayacağı pazar günkü karşıyaka. maçına futbolcularını motive etmesi gerekiyor gerçi çarşamba spor 3 lige bu sezon çıktı bana gore bu ligde ortalarda yer alarak ligde tutunması gerekiyor ama sürpriz yaparak yukarılara tırmanacak olması da bence hayal değil.. 

Güçlü bir kadroya sahip ocak ayında başkan özkan yildirim teknik direktör kenan yeleğin işaret edeceği yerler e  nokta transferleri yaparak gücüne güç katarak şampiyon lukra iddaali duruma gelebilir burada en önemli si çarşamba belediye başkanı  sayın halit doğanın takıma vereceği destek cok önemlidir zaten sezon başında da çarşamba spora sahip çıkarak güçlü bir kadro oluşturmuştur bu konuda ben de basarili belediye başkanımız sayın halit doğana verdiği de istekten dolayı gazetem adına tesekkur ediyorum genel kaptan kadir yüce bas as başkan ersin sandıkçı. 

Deplasmanda takımlarının başında yer alarak  vermiş oldukları desteklerken dolayı onlara da tesekkur ediyorum bir çarşamba spor var başka çarşamba spor yok onun için carsambali is adamlarımızın başkanımız sayın halit doğanın yükünü azaltarak destek çıkmalarının gerektiğini düşünüyorum biz çarşamba olarak bir butunuz sehire mal olmuş olan efsane yesilbeyazli çarşamba sporun hep yaninda olduk yaninda olmaya da devam edeceğiz. 

HER ŞEY BÜYÜK ÇARŞAMBASPOR İÇİN...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR