ÇARŞAMBASPOR LİGE ŞANSSIZ BAŞLADI

Misli.com 3.ligde Samsunu temsil eden Şehrimizin güzide takımlarından efsane Çarşambaspor yeni sezona Şile Gençlikspor maçıyla merhaba dedi..

İlk yarısı başa baş mücadele ile tamamlanan maçın ikinci yarısında Yeşil beyazlı temsilcimiz galibiyet için rakip kalede tehlikeli pozisyonlara girdi..

Ancak takımın yeni transferleri adaptasyon sürecini daha tamamlayamadığı ve takım olarak Çarşambaspor’un bir birine tam olarak alışamaması nedeniyle 78. ve 80. dakikalarda Yedigimiz talihsiz gollerle sahadan 2-0 yenik ayrıldık..

Dile kolay bu takımın yarısı yeni transferlerden oluşuyor.. Her kulüpte olduğu gibi Çarşambaspor’da da bir adaptasyon süreci olacak..

Bu nedenle sabırlı ve anlayışlı olmalıyız.. ligde şampiyonluğa oynayacak bir çok takım var. Bu kulüpler arasından Çarşambaspor’un istikrarlı ve yoluna emin adımlarla devam eden bir takım olacağına eminim..

Pazar günü oynanılacak Çarşambaspor-Darıca Gençlerbirliği maçında Yeşil-beyazlı temsilcimize destek olmak için ben de stadyumda olacağım..

Samsunspor ile birlikte Şehrimizi profesyonel Lig’de temsil eden yeşil beyazli efsane Çarşambaspor’a destek olmaya herkesi davet ediyorum.. 

Sporun ve sporcunun her daim yanında olan ve Çarşambaspor’a desteklerini esirgemeyen Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’a da buradan teşekkürlerimi sunuyorum..

Bu takım bu sezon güzel işlere imza atacak.. Buna adım gibi eminim.. Hep destek tam destek..

HER ŞEY EFSANE ÇARŞAMBASPOR İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR