ÇARSAMBASPOR ANKARA'DA 3 PUAN PEŞİNDE 

3. lig 2. grupta mücadele veren efsane yeşil - beyazlı Çarsambaspor kendi evinde ligin kuvvetli güçlü rakiplerinden Aksaray sporu zorda olsa malup  ederek zorda olsa 3 puanı haznesine yazmayı başardı. Son haftalar da başarılı bir grafik çizen yeşil beyazlı Çarşambaspor deneyimli teknik direktör Mehmet Seçkin ile kazanmaya devam ediyor.

Futbolcu ruhunu iyi etüt eden Mehmet Seçkin hoca Çarşambaspor’u 20 puan ile 16’ncı sıraya taşımasını bildi. Bu hafta sonu Ankara’da çok önemli bir karşılaşmaya çıkacak olan Çarsambaspor ligin 18’nci sırasında 19 puan ile yer alan Hacettepespor ile çok önemli bir karşılaşmaya çıkacak. Bu müsabaka Çarsambaspor için büyük önem taşıyor olmak yada olmamak maçı olarak gördüğüm Hacettepespor’u Ankara’da malup ederek üst sıralara doğru tırmanışa geçip seriyi de yakalamış olacak. 

İkinci yarıda yapılan transferler ile kadrosunu güçlendiren Çarşambaspor kulüp başkanı Sayın Özkan yıldırım futbolcuların moral ve motivasyonlarını en üst düzeyde tutabilmek için gece gündüz çalışıyor hatta kulüpte yatıp kalkıyor. Başkan Özkan Yıldırım'a büyük destek sağlayan as başkan Ersin Sandıkçı’da işini gücünü bir tarafa bırakarak Çarsambaspor’un başarısı için ter döküyor. 

Çarşambaspor’un olmazsa olması belediye başkanımız sayın Halit Doğan kulübe yaptığı destekler ile göz dolduruyor. Bu hafta sonu Ankara deplasmanından alınacak 3 puan Çarsambaspor’a büyük moral ve rahatlık sağlayacak. Buradan bİr konuya değinmeden geçmek istemiyorum hani Aksaray maçında  o büyük taraftar neredeydi biletlerin 1 lira olmasına rağmen maçın da kritik bir  maç olmasına rağmen yeni Çarsamba stadının  tribünlerin bos olması beni cidden üzmüş oldu. Arkadaşlar simdi hep destek tam destek zamanı Çarsambaspor’un bu kotu gününde yanında olmayacaksInda ne zaman olacaksın birde Çarsamba’nın iş adamlarına ve dinamiklerine sesleniyorum bu takıma neden destek vermiyorsunuz başka Çarsambaspor yok arkadaşlar 

HER ŞEY BÜYÜK ÇARŞAMBASPOR İÇİN

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR