BÜYÜK MAÇA HAZIRIZ

Trendyol Süper Lig'de mücadele veren Yılport Samsunspor, geçen hafta zorlu Sivas deplasmanından galibiyeti kaçıran taraf olarak 1 puanla dönmüştü.

Yılport Samsunsopor, ikinci haftada kendi saha ve taraftarları önünde büyük Fenerbahçe ile müthiş bir mücadeleye girecek.

Fenerbahçe maçı Samsunspor için ekstra önem arz ediyor. Ne oynadığını ve ne oynamak istediğini bu maçta ortaya koyacak olan kırmızı-şimşekler, ara vermeden hazırlıklarını sürdürüyor.

Fenerbahçe cephesi ise Samsun'a mutlaka kazanmak için geliyor. Ama Samsunspor'un kolay bir lokma olmadığını pazartesi akşamı saat 21:00'da göreceğiz.

Öte yandan Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, bazı spor yorumlarının Samsunspor hakkında yaptığı açıklamalarına tepki göstermişti. Başkana katılıyorum, bu boş lafların Samsunspor'a bir fayda sağlamayacağı ortada.

Kırmızı-beyazlı taraftarlar ise piyasaya çıkarılan kombinelere yüklenmeye devam ediyor. Fenerbahçe maçında sadece kale arkalarının biletlerinin satışlarının sürdüğünü haberlerini aldık.Pazartesi akşamı Fenerbahçe maçında tıklım tıklım tribünler önünde Samsunspor iyi bir sınav verecek.

Samsunspor, Fenerbahçe karşısında alacağı puan veya puanlar ile yoluna üçüncü haftada Kayserispor deplasmanı ile devam edecek. Taraftarlar, Sivas'ta kendilerine ayrılan tribünü nasıl doldurdularsa Kayseri'de de aynı ilgiyi göstereceklerdir.

Toparlayacak olursak Samsunspor asla sahipsiz değildir. Başkanıyla, basınıyla, taraftarlarıyla ve tüm Samsunlularla tek bir vücuttur.

Güzel günler yavaş yavaş geliyor, takımımıza güvenimiz dün olduğu gibi bugün de tamdır.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR