Burhan, Turgut ve Karşıyaka

Malumunuz üzere forvet oyuncumuz Burhan sözleşmesini tek taraflı feshetti ve Göztepe ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Burhan'ın Göztepe'ye gitmesinin ardından Göztepeli arkadaşlarım bana kendisi hakkında bilgi vermemi istediler. Samsunspor'da 2 sene forma giyen Burhan için şu yorumu yaptım :
" Golcü desen değil, yakaladığını atamaz her zaman. Pivot santrafor desen değil, aham şaham bir fizik gücü yok iyi stoperlerin arasında kaybolur. Yardımcı forvet desen yüzünü kaleye dönemez, kontralarda hızlı çıkamaz. Parayı da sever, bizi yarı yolda bırakmasından belli değil mi" dedim. Anladım ki o an, Burhan bize gereken katkıyı yapamamış geçen 2 senede. Maliyetini faydaya vurduğumuz zaman elimizde pek bir şey yok. Burhan'ın gidişi bizi ancak forvette sayısal olarak eksiltir. Bu ayrılığın Hakan Akman ve Caner Çolak'a yaramasını ve bu iki genç kardeşimizin bugünlerin değerini tez zamanda fark edip, bu takımın 9 numarası biziz demelerini bekliyorum.
Her zaman kendi fikirlerimizi değil zaman zaman taraftarlarımızın da fikirlerini bu satırlarda paylaşıyoruz. Taraftarlarımız Turgut'tan şikayetçi. Sebebi ise 20 Ocak şehitlerini anma törenine ağzında sakızla katılması. Camia için bu denli hassas bir törene ciddiyetsiz tavırlar takınarak gelmek, kendisinin karakteri hakkında yeterli fikir sahibi olmamızı sağlıyor. Bu hareketi yaptıktan sonra sezonu 15 gol, 25 asistle kapatsa kaç yazar? Bir taraftarın kendisi hakkındaki yorumunu paylaşıyorum sizlerle : "Kendisi vefat ettiği zaman mezarına gelecek bir tane Samsunspor taraftarı bulacak mı acaba?" Umrunda mı, zannetmiyorum; ne demek istediğimizi anlayacağını da sanmıyorum.
Gelelim pazartesi akşamı oynanacak Karşıyaka maçına. Bu maç bizim için son derece önemli. Hedefimiz play-off açıklamaları geldi teknik heyetten ancak bana kalırsa son 4-5 haftaya rahat nefes alarak girsek kafi. Alt taraftaki ekiplerden Antep Belediye ve Erciyes iyi transferler yaptılar ve deplasmanda 3 puanla başladılar. Ordu ve Hacettepe hucüm hattını yeniledi. Kocaelispor transfer yasağını kaldırdı, işleri zor olsa da köklü bir camia hemen pes etmeyeceklerdir. Rakiplerimiz kadro olarak güçlenirken, bizim kadromuz da sayısal olarak azalmalar yaşandı. Karşıyaka maçını 3 puanla kapatmaktan başka çaremiz yok. İnanıyorum ki, teknik heyet ve futbolcularımız bu gerçeklerin farkındadırlar ve maça ekstra motivasyonla hazırlanırlar. Pazartesi akşamı kazanma adetimizin devam edeceğini ve maçı 1-0 kazanacağımızı tahmin ediyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Mert ORAL Arşivi
SON YAZILAR