BU TAKIM İŞ YAPAR

Yeni sezon yaklaşırken Yılport Samsunspor hız kesmeden yoğun antreman temposu devam ediyor.

Son oynanan Trabzonspor maçı bana göre yeni isimler ortaya çıkardı.Başta çıkan isimleri en önemlisi Ahmethan Köse sahada kadığı süre içerisinde performansı hocasından ve seyredenler'den tam not almıştır.

Bana göre hazırlık maçları skor değil ortaya konulan futbol önemlidir, tabi skorda morel ve motivasyon için gerekli olduğunu düşünüyorum,bu arada Yılport Samsuspor da golcü arayışı tam gaz devam ediyor. Bugün veya bugünden'de yakın gerçekleşebilir.

Yılport Samsunspor başkanı Yüksel Yıldırım süper lige tekrar çıkabilmek için en iyi kadroyu oluşturmak zorunda olduklarını söyleyerek, hem teknik heyeti hemde tüm camiayı mutlu edecek isimleri kadroya katacağından kimsenin şüphesi olmasın.En az beş yıl içerisinde Atatürk'lü arma ile Avrupa'da sahne alacağını söyledi.

Benim edindiğim bilgiler içerisinde gözlemlediğim isimler oldu yapılan hazırlık maçında bunlardan Erkan Reşman, Burak Çalık, Enes İslam İlkin ve en önemlisi de 19 yaşında genç kardeşim Ceyhun Çepnioğlu performansları ile seyredenleri adeta büyülediler.

Yazımın başında belirttiğim gibi bu takım iş yapar arkadaş. Samsunspor taraftarları sabırsızlıkla maçların başlayacağı 11 Eylül tarihini beklemektedir kim ne yazarsa yazsın ne söylerse söylesin Deneyim Teknikdirekdör Ertuğrul Sağlam gerçekten takımı iyi hazırlayıp motive etmiş. Bu hızla liglere fırtına gibi girecek olan Yılport Samsunspor rüzgar gibi geliyor.

Bekle bizi TFF 1.LİG.

HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR