BOLU GEREDE KAMPI RENKLENDİ

Yılport Samsunspor ikinci etap Bolu Gerede kampında sıcak havaya rağmen çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Deneyimli teknik direktör Hüseyin Eroğlu Bolu Gerede kampının takım üzerinde büyük bir katkı sağladığını beyan etti. Yılport Samsunspor Gerede kampında iki hazırlık maçı oynayacak. Bu maçlardan ilki 25 Temmuz 2023 Salı günü Eyüpspor diğeri 28 Temmuz 2023 cuma akşamı Bodrumspor ile oynanacak ve böylelikle takımın oyun dizilişi ortaya çıkacak.
Yılport Samsunspor başkanı Yüksel Yıldırım hem takıma moral motivasyon vermek hem de transfer görüşmeleri yerinde takip etmek için Gerede kampında antrenmanları canlı olarak izledi.
Maçların başlaması 11 Ağustos‘ta Start alıyor .Takımın tam hazırlıklı hale gelmesi için ikinci etap Bolu Gerede kampı bana göre çok faydalı olacak. Takım oyunlarının oturması için de yapılacak hazırlık maçları takıma iyi bir performans sağlayacağının kanaatini taşıyorum.
Maçların başlamasına kısa zaman kalmasına rağmen kombine bilet satışlarının az olduğunu ilgililer belirttiler. Şimdi görev taraftarlarda. En kısa zamanda kombine biletlerini satın alarak takımlarına destek olacaklarını tahmin ediyorum.
Ayrıca uzun seneler sonra Süper Lig’de mücadele etmenin de gururunu yaşıyoruz.
Bu arada Taylan Antalyalı Samsunspor'a transfer oldu.
Yılport Samsunspor'un hücum hattı için de bomba bir transfer daha olacak. Hatayspor'da forma giyen ve 78 kilo 182 boya sahip olan Faslı Ayoob El Kaabi sözleşmeye imza attı. Camiamıza hayırlı olsun.
HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!!!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR