Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

BOLU BEYİ GEÇİLECEK GEÇİLMELİ

Merhabalar sevgili hemşerilerim, kardeşlerim, ağbeylerim, ablalarım, dostlarım. Şunu unutmayın ki kurşun adres sormaz derler. Onun için başta rakiplerimiz olmak üzere içeride ve dışarıda ki Samsunspor düşmanları da bizlerin halini hatırımızı sormazlar.  Sinsice ve gizlice içlerinden Lige çıkmamamız adına açıkçası top yekûn yok olmamızı isterler. İyi olmamızı istemezler sormazlar.
Şimdi başta büyükşehir Beld. Olmak üzere tüm ilçelerimizin belediye başkanları, Şehrimizi temsil eden siyasi erkânları, muhtarları, azaları, tüm sivil toplum kuruluşları ve bu şehirde yıllarca iş yapıp para kazanıp isim yapan iş adamlarımıza seslenmek istiyorum. Lütfen ivedi olarak bir masa oluşturunuz ve gündeminize de acilen Samsunspor’un şampiyonluk yolunda ki durumunu ele alarak tüm Samsunspor sevdalılarını, taraftarlarımızı artık maçlara getirin ve götürünüz. Gerekirse bu insanların passolig kartları varsa, yada yoksa passolig kartlarını çıkartmaya, çıkarttırmaya,çalışın malum havalar artık soğuyor ya, belki sizler soğuklarda üşürüz diye sıcak evlerinizden, yada restoranlardan kalkıp kendiniz gidemiyorsanız yerinize o sevdalıları göndermeye yardımcı olunuz, ve kale arkası yada maraton kombinelerinide mutlaka yükleyerek, yükleterek maçlarda destek vermelerini sağlayınız. Unutmayın buda siz değerli makam ve mevki sahiplerinin birer asli görevidir haksız mıyım ne dersiniz.
Bakın son hafta sonuç istediğimiz gibi olmadı ama ben inanıyorum ki, bu suni ve ufak kriz ortamından inşallah daha sakin ve akıllı bir şekilde kurtulabilmemiz için söylemler ve yöntemler ne olursa olsun, şartlar neyi gerektiriyorsa el ele verip Samsunspor’u desteklemek için herkesi A’ dan Z’ye menfaat gözetmeksizin bu haftadan itibaren daha büyük bir şekilde desteğe davet etmek istiyorum.

huseyin-karatas-003.jpeg
Şimdi gelelim Pazar günü sahamızda oynayacağımız Boluspor maçına bu maç gerçekten çok zor geçecek bu da bir gerçek takımımızın oynadığı futbolda taraftarlarımızı çok ama çok üzüyor, artık bu saatten sonra her şey, ama her şey teknik ekibimiz ve futbolcularımızın elinde çünkü kendi göbek bağlarını kendileri kesecek başkasına gerek kalmayacak bunu da hiç biri unutmasın, lütfen artık iyi futbol + 3 puanlar alın ve bir seri başlatın kısacası kenetlenin birbirinize ve size güvenenleri, bağrına basanları ağlatmayın, güldürün, inşallah bu yazdıklarımı sizlerde okursunuz sevgili Hüseyin EROĞLU hocam artık sizde bi bahane bulmadan kadro mühendisliğini düzgün uygulayıp iş kazası gibi yalancı söylemleri bırakın bir kenarı, doğru, akıllı bir 11 ile sahaya çıkın bitirin bu hafta bu işi ve Bolu Beyi’ni geçin, geçmelisiniz başkada şansınız yok demek istiyorum sizlere.

huseyin-karatas-2-003.jpeg
Bakın takımımızda Douglas Tanque 3 maç ceza aldı tamam yaptığı hareket asla affedilmez ama bu çocuk adam mı öldürdü ey TFF bu nasıl bir adalet böyle, birde İzmir’e maça giden taraftarlarımıza da ceza kestiniz o gün orada olanlar 15 gün sonra ki Pendikspor deplasmanında yerlerini alamayacaklar vay anam vay harika çalışıyorsun TFF demedi deme zaten statlarda Passolig’den dolayı taraftar yok, siz birde üstüne vurun bunları her hafta statlar bom boş olsun ekranlardan izlerken o boş tribünler çok mu hoşunuza gidiyor beyler.
Evet, son söz olarak bizler yine her zamanki gibi yine statda ki yerimizi alacağız çünkü bizler Samsunluyuz. Samsunsporluyuz. Bu güzel şehrin asil heyecanlı 12 yıldır Şampiyonluk bekleyen evlatlarıyız bunu asla unutmayın çünkü BİR SEVDADIR SAMSUNSPOR.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR