BİR ÜLKE EZANI NİYE YASAKLAR?

Sizlere de malum olduğu üzere İsrail Parlamentosu işgal altında tuttuğu Filistin topraklarında ezan yasağı getirdi.

İsrail bir zulüm devleti. Dünya SİYONİZMİNİN vatanı. Bütün haçlı âlemi onun jandarmalığını yapıyor. Yani ‘HER ŞEY İSRAİL İÇİN ‘.Kurdukları tüm örgütler legal – illegal hepsi İsrail’i yaşatmak be büyütmek için.

Ve İsrail görevini yerine getiriyor. O’nun asli görevi Müslümanlara eziyet etmek ve İslami gelişmeleri engellemektir.-

Esas sorgulamamız gereken konu bir ülke ‘EZAN’I niye yasaklar? Hangi korku ve endişe bu kararı almaya sevk eder? Bu gün birçok Avrupa ülkesinde Diyanet İşleri Başkanlığımıza bağlı camilerimiz başta olmak üzere tüm camilerde ezanlar cami içlerinde okunur dışarıya ses veremezsiniz.

EZAN YASAĞININI ACISIN YAŞAMIŞBİR MİLLETİZ BİZ DEĞİLMİ?  Halkının yüzde doksan dokuzu Müslüman olan bir ülkede üstelik işgal edilmemiş kendi idarecileri tarafından yasak uygulanmıştır.

Evet, TÜRMKİYE 1932 SENESİNDEN 1950 16 Haziran AYINA KADAR TAM 18 SENE EZANI YASAKLANMIŞ OLARAK YALŞADI.

Esasen bu nu sorgulamamız ve irdelememiz gerekiyor. Bu yasağı kimler niçin e nereye hazmet etmek için uyguladılar? Sadece bu zihniyetin sahipleri ezan yasağı ile mi yetindiler? Başka ne yasaklar getirdiler hem de kendi halkına ve HALKA RSĞMEN jandarma baskısıyla bunları yapmalarının AMACI NEYDİ?

Bu yasakçı ve dayatmacı zihniyetin neslini devam ettiren ve kendilerini rejimin bekçisi olarak gören  zalim güruh bu ülkeye ‘BAŞÖRTÜSÜ YASAĞI ‘’İMAM HATİPLER ÜNİVERSİTE YASAĞI ‘8 yıllık eğitimi almayanlara ‘CAMİ YASAĞI’ getirenlerdir.

Gördüğünüz gibi yasaklar inancımızın dinamikleri olan noktalarda olmuştur. Bu bir tesadüf değildir olamaz da.Bu uluslar arası BEYNELMİLEL SİYONİZMİN BU ÜLKEDEKİ YERLİ UŞAKLARINA OYNATTIĞI BİR FİLMDİR.

Siiyonizm HANS’A yaptıramadığını HASAN’A yaptırarak kaleleri içerden kuşatma ve istila yöntemiyle bizi İsrail Devletine bir vilayet yapmanın hesabıdır. Bu sinsice ve kademeli olarak uygulamaya koyulan bir plandır.

Ancak 2002’den bu yana bu hesap tutmamış Allah oyunlarını bozmuştur. İşleri tersine gitmeye başlamış ve kaşınacak ne kadar yaramız varsa kaşımaya başlamışlardır.

Muhtar bile olamazsın dedikleri YİĞİT İMAM HATİPLİ ALLAHIN YARDIMI VE MİLLETİMİZİN DE KAHİR EKSERİYETİNİ DE DESTĞİNİ ALARAK KORKULU RÜYALARI OLMUŞTUR.

İşte fırsat eldeyken Allah bu imkânları tanımışken nefsanî hesaplar yaparak, hatasız dost arayarak, biz değil ben diyerek hareket edersek keşke deyip pişman olacak olan yine bizler oluruz. Öyleyse bunca İÇ VE DIŞ DÜMAN BİZİ BULANIK SUDA AVLAMAYA ÇALIŞIRKEN KEM KÜM ETMENİN, İPE UN SERMENİN ZAMANI DEĞİLDİR.

SAHİ SİZ EZAN YASAĞINA KARŞIMISINIZ ÖYLEYSE BATAKLIĞI KURUTMAYA VARMISINIZ –YOKMIUSUNUZ KARAR MİLLETİN.

 

 

 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Cemal Özdemir Arşivi
SON YAZILAR