Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

BAYRAM BEKTAŞ 2 ERZURUMSPOR    2

Ya arkadaş, senin elinde 

bu ligin gol kralı var sen tutuyorsun 4 ay ayağına top değmemiş adamı sahaya sürüyorsun, ayağı bu ligin üstünde bir Boldrinin var penaltıcın belli değil hala hadi penaltı kaçar diyelim ama Hasan Kılıça attırıyorsun peki tüm hücuma dönük ataklarında olan Fofana'nın ölüsü oynar bu maçta sonuna kadar, gel
gelelim Haris'e ismini bu gece hiç duymadım oyunda kaldığı süre içinde neredeyse ama 70 dakikaya yakın oyunda kaldı valla deli olacağım ya.

Tamam ligin başı amatörce düşünmeyelim dicem  hani hocanın kellesini isteyecek halimiz yok ama sen takım içinde ve sahada hala bir heyecan yaratmamışın takımımda sanki 11 kişi var  3 haftadır aynı kadro.

Sevgili Bayram hoca sen takımda 15-16 kişiyi ilk 11'de oynatacak gibi her yönden hazır tutmazsan ve ruhunu takıma yansıtmazsan kusura bakma ama bu kez amatörlükten profesyonelliğe geçilir ve sanada güle güle denir, gerçi dense ne olur denmese ne olur seninde çok umrundaydı milyonları koymuşsundur cebine giderken gerisinide ister alırsın oh süper valla, şimdi darılmaca gücenmece yok. Bu şehir artık bir kaç kişinin yetersizliğini ve kaprisini çekecek günleri son 2 yılda çoktan harcadı.

img-20220827-wa0039.jpg

Bir kulüp başkanı düşünün ki özellikle bu sezon  bulunduğu ligde alabileceği en iyi adamları takıma ve sana kazandırmış almış ve 2 ay önceden de sana vermiş ne istesen al kardeşim deyip yapmış ama sen ne yapıyorsun sonradan yeni gelen transferler seninle kaç antrenman yapmış da kurtarıcı olarak geçen yılın gol kralı Ahmet Sagat'ın  yerine seninle 2 haftadır  çalışan ve hala hazır olmayan oyuncuyu sonlara doğru kurtarıcı diye oyuna alıyorsun. İşte biz bunu sorgularız ve en doğal da hakkımız bu bizim Bayram hoca.

Evet her şey için bu akşamımızı ve haftamızı zehir ettiğin için teşekkürler BAYRAM BEKTAŞ yazıklar olsun sana ve oynattığın oyuna 10 kişi kalan tahtası kapalı olan rakibini bile yenemiyorsan, kimi oynatacağını ve yaptığın oyuncu değişikliklerini bile yapmayı beceremiyorsan ve bunu hala öğrenemediysen üstüne birde bu ligin Kralını Ahmet Sagatı ağır diye oynatmak istemiyorsan ben sana daha da hoca demem ve bunda çok büyük bir art niyet ararım kısacası bizim Samsunsporumuz sana 10 gömlek büyük gelmiş hoca.

img-20220827-wa0040.jpg

Şimdi kimseler sakına bana daha ligin 3. Haftası demesin o bu kaçtı demesin biz futbol oynamıyoruz 3 haftadır iyi analiz edin bakim ne oynamışız futbolcular bireysel yetenekleri ile oynuyorlar biz son iki sezondur averajla ve puan farkları ile nelerden olduk herkes bunu çok iyi biliyor gerisi bana hikaye.

Aleyhimize verilen penaltı için Var ne iş yapar galiba Varada Var lazım, bu ayrı bir konu, İlk devrede soyunma odamıza yapılan ise tam bir terbiyesizlik ve saygısızlık o da başka bir konu.

Ama yine söylüyorum hoca diye aldığımız ve ne yaptığı belli olmayan başımızdaki BAYRAM BEKTAŞ'ı ne yapacağız onu bilemiyorum adam şaka gibi ya inanamıyoruz.

img-20220827-wa0038.jpg

Bakın sevgili dostlar ben sadece en çok o kadar yolu sevdalarının uğruna yollara dökülen ve büyük umutlar ile Erzuruma giden üzülen ve kahrolan büyük Samsunspor taraftarlarımıza üzülüyor kahroluyorum kalın sağlıcakla.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR