Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

Başarmak zorundayız...


 Merhabalar sevgili Samsunlular ve büyük Samsunspor taraftarları. Öncelikle her zamanki gibi başta 18 gidiş, 18 geliş toplam 36 saatlik yorucu bir yolculuk sonrası takımımızı desteklemek adına kış ayında ağır hava şartlarına rağmen Antalya Mardan Stadı'ndaki yerlerini alarak "biz buradayız beyler, siz de sahada gerekeni yapın" diyen taraftarlarımız ile dualarını takımımızdan esirgemeyen, maçı ekran karşısında seyreden büyük küçük herkesi saygı ve sevgi ile selamlıyor, sözlerime geçmek istiyorum.
 Geçen haftaki Bursaspor mağlubiyetinden sonra morallerimiz tamamen alt üst olmuştu. Ama alınan 3-0 lık mağlubiyetten dolayı değil sahada ruhsuz ve ne yaptığını bilmeyen bir takımımız olduğu için daha da çok üzülmüş ve kahrolmuştuk. Çünkü bizler futbolcu kardeşlerimize sonuna kadar güvendiğimizi onlara inancımızın sonsuz olduğunu her zaman her yerde söylüyorduk. Bu yüzden onlarda kendilerine yakışanı yapmalılardı. Neydi o; bu hafta Antalya'yı yenmek, o da çok şükür ki oldu. Sırada Antep var. Rabbimiz'in izniyle Gaziantep'i de ne yapıp, edip bağıra çağıra, sahada basmadık yer bırakmayarak, yeri geldiğinde bir kişi iki kişilik, iki kişi dört kişilik oynayarak ve aslanlar gibi cesur bir şekilde savaşarak ezici futbolumuzla "döve döve bu maçı da almalıyız artık ondan sonra da durmak yok yola devam" diyerek, diğer maçlardan da en güzel ve hayırlı sonuçları alarak bazılarına inat Süper Lig'de kalmalıyız çocuklar.
 Evet işte bu ya bu kendinize güvenin, inanın! Aynı Antalya, Fenerbahçe, Eskişehir maçları gibi çıkın sahaya çatır çatır oynayın ve kazanın! Bu insanları üzüntüden değil, sevinçten ağlatın. Bakın o zaman bu taraftarlar sizin nasıl köleniz oluyor, köleniz! Yeter ki siz yüreğinizi ortaya koyun! Biz sizler için, renklerimiz ve armamız için yıllardan beri canımızı da kanımızın son damlasını da ortaya koymuşuz, bundan sonrada koyarız beyler.
 Gelelim hocamız Mesut Bakkal'a. "Sevgili hocam, bu haftaki doğru kadro seçiminden ve Antalya'da ki 1 haftalık kampta takımımızı bu kadar güzel bir şekilde hazırlayıp sahaya sürdüğünüz için sizi ve ekibinizi canı gönülden kutlarken, lütfen hocam bu haftaki final maçımızda sahadan galip olarak ayrılalım. Üçüncü kez kazaya kurban gitmeyip rüyadan uyanmayalım diyorum Mesut Hocam. Çünkü biz size ve futbolcu kardeşlerimize çok ama çok inanıyor ve güveniyoruz. Bunu da çok iyi bilmenizi istiyoruz."
 Yazıma son vermeden evvel taraftarlarımıza da çok önemli bir hatırlatma yapmak istiyorum: "Sevgili Samsunsporlular bu haftaki Gaziantep maçı bilindiği gibi bizler için çok hem de çok önemli olduğundan öncelikle ne olursa olsun Pazar günü saat 13:00'te stadımızı tıklım tıklım doldurup takımımıza müthişin de üstünde bir destek vermeliyiz ki Antepliler nereye geldiklerini şaşırsınlar. Top rakibin ayağındayken de statda ıslıklar kulakları çınlatsın hatta zarları patlatsın! Çünkü bizim bir tane Samsunsporumuz var. Başka da yok!" Hepinizi Allah'a emanet ediyorum. Saygılarımla...
HER HALÜKARDA SÜPER LİGDE KALACAĞIZ!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR