AŞK MI? MANTIK MI?

Halk arasında hep konuşuruz aşk evliliği mi mantık evliliği mi? Yaşadığımız süreçlerde gelişen olaylarda her iki evlilikler de sorunlar olmuştur. Müsaadenizle bunu biraz futbolla bağdaştırırsak. Ertuğrul Sağlam hocamızda bunun örneklerini gördük. 

Hocamızla yıllardır süren bir bağımız vardı. Onun da Samsunspor'a bakış açısı olumlu idi ve akabinde Yılport Samsunspor'da 1.5 sezon çalıştı. Bu kadar sevmemize rağmen olumlu izlenimler vermeden gitti ve başarısız oldukça sürekli krizler baş gösterdi. Maçlara taraftarımız gelmediği halde onlardan  hep uzak kaldı. Yani iki aşk bir türlü başarı getirmedi. 

Şimdi geldiğimiz noktada başkanımız teknik direktör konusunda mantıklı karar vermiş gibi gözüküyor. Hoş geldin Mehmet Altıparmak. Başarılı olacağına yürekten inanıyorum. Hocamız gelmeden yaptığımız transferlere bakıyorum bazıları çok mantıklı. Neden derseniz; Mehmet Altıparmak hoca çok büyük paralara alınan oyuncularla değil ileriyi hedefleyen yetenekli genç futbolcularla hedefe gitmiştir.

Hocamızın yapacağı çalışmalarla en azından bir sistemimiz olur. Bu kocaman futbol şehrinde bir futbol ekolü yaratır. Keçiören'den aldığımız  sol bek Soner Gönül'ün Erbaaspor'da en az 6 maçını izledim. Tekmeye kafa atar. Çabuk, sakin, akıllı ve  kademeye iyi giriyor. Kendi bölgesinden devamlı hucum kovalayan bir bek. 

Sağ bek Ali Ülgen, atletik bir fiziğe sahip. O bölgede Ankaraspor'da 30 maç oynarak güzel işler yaptı. Hasan Kılıç bizim çocuk onda sorun yok. Brahim Darri, stili, koşusu, çalımları, içeri dripling halinde kat etmesi Yattara'yı andırıyor. Ayrıca Brahim Darri ,Yattara'nın şut çekeni. Kaleci Alp Tutar ve Furkan Fehmi Güneş kapalı kutu, onlar da hocamızın elinde inşallah iyi iş çıkarırlar.

Şunu gördük ki 2021-2022 sezonunda mantıklı ve bütçeye göre transferler yapıyoruz. Mehmet Altıparmak hoca ile devre arasına kadar tünelin ucundaki ışığı görürüz. Devre arasında takviye transferlerle tüneli geçeriz.  Geçtiğimiz sezon yanıldık ve çok büyük hayal kırıklığına uğradık. Bunları tekrar tekrar yazmaya gerek yok. Başarılı bir hamle hocası ile antlaştığı için Yüksel Yıldırım başkanımıza çok teşekkür ederim. Yalnız yabancı transferlerde hata yapma lüksümüz yok.

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR