Artık yeter, hepsi mi tesadüf??

Sezon başından beri gerek hakem hataları gerek federasyonun yanlı kararları sonucu Samsunspor'un uğradığı haksızlıklara kimsenin sesinin çıkmamasına tepki gösteren bir taraftar olarak yetkilileri göreve çağırıyorum.
Yönetimin hakem hataları ve federasyon kararları karşısında sessiz kalması ve yapıcı açıklamalarda bulunması bir yana Samsun'un siyasi erkanının bu olaylar konusunda umarsız davranması taraftar olarak benim sabrımı taşırdı. Ben de sezon başından bu yana uğradığımız haksızlıkları sıralıyorum :
- Ligin ilk haftasında oynanan Karabükspor karşılaşmasında forvet oyuncularımız Burhan ve Volkan Çekiç'i oyundan atan hakem Hüseyin Sabancı'nın gençliğinde, Samsunspor'un gelecek haftaki rakibi Karşıyaka'nın altyapısında lisanslı sporcu olmasının ortaya çıkması.
- Karabükspor karşılaşmasında hakemin ağır tahriklerine rağmen oluşan münferit olaylara tarafsız sahada oynama cezasının verilmesi ve 3.haftada oynanan Mersin karşılaşmasını Ordu'da oynamamız.
- Ligin 4.haftasında Rize deplasmanında taraftarlarımızın özel güvenlikçiler tarafından darp edilmesi ve bayrağımızın yırtılması ancak Rizespor'un uyarı cezası ile geçiştirilmesi.
- Ligin 6.haftasında oynanacak olan Hacettepe karşılaşmasının önce Cebeci Stadı'na alınması ve güvenlik gerekçesiyle taraftarın alınmayacağının belirtilmesi. ( Yapılan yoğun baskılar sonucu karşılaşma Ankara 19 Mayıs'a alındı)
- Ligin 8.haftasında Adanaspor deplasmanında taraftarlarımızın stadyum içerisinde taşlanması ve Adanaspor'un ceza almaması.
- Ligin 15.haftasında Konyaspor'lu oyuncu Eser Yağmur'un 89.dakikada topu eliyle indirmesi sonucu Konyaspor'un galibiyet golünü bulması.
- Ligin 24.haftasında 2-0 kazandığımız Boluspor karşılaşmasında hakem Hakan Ceylan'ın tüm takdir haklarını ev sahibi ekip lehine kullanması.
- Ligin 25.haftasında evimizdeki Adanaspor karşılaşmasında 20.000 seyirci önünde bizi katleden Serkan Çınar'ın süper lig karşılaşmaları ile ödüllendirilmesi.
- Ligin 27.haftasında oynanan Giresunspor karşılaşmasında ev sahibi takım taraftar ve özel güvenlik görevlerinin tahrikleri sonucu çıkan ufak çaplı olaylar sonucu Samsunspor'un çok ağır bir karar olan "1 hafta seyircisiz oynama cezası" ile çarptırılması ve her ne tesadüf ise seyircisiz oynanacak olan karşılaşmanın TFF Başkanı Mahmu Özgener'in takımı olan Altay karşılaşmasına denk gelmesi.
Hepsi mi tesadüf ??

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mert ORAL Arşivi
SON YAZILAR