ADIM ADIM ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYORUZ!

Bayrampaşaspor karşısında sahada 10 kişi kalmasına rağmen inanılmaz bir mücadele örneği sergileyerek rakibine sahayı dar eden ve 90 dakika sonunda uzatma dakikalarında bulduğu 2 golle sahadan galibiyetle ayrılan Samsunspor'da hafta sonu oynanılacak Niğdespor karşılaşması öncesinde keyifler yerinde..

Bayrampaşaspor karşısında sergilenen mücadele takıma ayrı bir ö güven kazandırdı ve Teknik direktör İsmet Taşdemir'in de kafasında kurduğu ilk 11'i de Niğdespor karşılaşmasında net bir şekilde göreceğiz.. 

Özellikle şu konuya vurgu yapmak istiyorum.. Bahattin Köse tıpkı ligin ilk yarısının başlarında olduğu gibi yeniden form tuttu.. Bu nedenle bana sorarsanız İsmet Hoca bu karşılaşmada Bahattin'e ilk 11 de şans vermesi gerek..

 

Samet Asatekinin formsuzluğu dikkatlerimizden kaçmazken Niğdespor karılaşmasında Ramazan'a şans verilmesi isabet olur.. Tabiki bu düşünceler biz izleyicilerin kafasında kurduğu ve şekillendirdiği ilk 11.. 

Takım adına en doğru kararı tabi ki de Teknik direktörümüz İsmet Taşdemir verecektir bundan en ufak bir şüphemiz yok..

 

Buradan Yüce Samsunspor taraftarlarına da seslenmek istiyorum.. 

Pazar günü sahamızda oynayacağımız Nigdespor kaşılaşmasında tüm taraftarlarımızı davet ediyorum.. Bayrampaşaspor karşılaşmasındaki mücadelemizin daha fazlasını görmek ve hissetmek için taraftarlarımıza her zamankinden daha çok ihtiyacımız var.. 

Eminim ki Pazar günü oynanılacak Samsunspor-Niğdespor karşılaşmasında en az 25 bin Kırmızı beyazlı taraftar yeni Samsun 19 Mayıs stadyumuna akın edecektir.. Bu duygu ve düşünceler ile pazar günü yeni Samsun 19 Mayıs stadyumunda bol gollü bir galibiyetin ardından yeniden görüşmek dileğiyle.. 

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR