Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

AÇILIŞI BAŞKENT'TE YAPALIM

Hasretle Süper Lig’i beklediğimiz 11 yılın ardından nihayet çıktık dedik, kutlamalar yaptık, ait olduğumuz yerdeyiz dedik ancak işler bizim için hiçte öyle istediğimiz gibi güzel başlamadı maalesef. Üst üste mağlubiyetler ve beraberlikler aldık. Henüz daha galibiyet yüzü görememişken bizi Süper Lig’e çıkaran hocamız Hüseyin Eroğlu ile yollarımızı ayırmak zorunda kaldık ve yeni hocamız Alman Markus Gisdol ile sözleşme imzaladık. Daha ilk maçında Alman disiplinini ve futbolunu sahaya ve kenarıya bile yansıtan hocamız sayesinde Samsunspor’umuz Süper Lig’in geçmiş şampiyonlarından Başakşehir’e karşı eksikliklerimiz olsa da bölüm, bölüm güzel bir oyun ortaya koydu ve bizde güzel bir izlenim bıraktığını düşünüyorum.

Aslında onbinlerce Samsunlu’nun aklında tek bir soru belirdi: Yeni bir başlangıç mı? Evet. Şimdi BÜYÜK SAMSUNSPOR TARAFTARI geçmişi bir kenara bırakalım ve yeni hocamıza, yeni sistemimize, yeni planımıza güvenelim.

Camiada bir bütünlük oluşturalım lütfen kenetlenelim ve ait olduğumuz yere ve her zaman dediğimiz gibi çok zor da olsa bu sezonada damgamızı vuralım.

Evet geçtiğimiz hafta Başakşehir’e karşı ortaya koyduğumuz oyun ve disiplinin bu hafta Ankaragücü’ne karşı da sürmesini temenni edelim. Açılışı Başkentte yapalım ve bizi artık kimse durduramasın. Herkese SAMSUNSPOR’un yeni gelmediğini aslında geri geldiğini gösterelim. Ancak bunun için protestoları ve istifa çağırılarını durdurmamız, herkese, her oyuncuya, bu takımın her bir ferdine sahip çıkmamız lazım. Bizler BÜYÜK SAMSUNSPOR TARAFTARLARI olarak üstümüze düşeni yıllardır yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Yeter ki umudumuz hep bizimle olsun. Bizim inancımız tam, yeni hocamızın önderliğinde Başkent’e gidiyoruz. Başkent’te 3 puanla tanışacağız ve bundan sonra art arda galibiyet gelecek buna inanalım.

Çünkü başka ne Samsun var nede Samsunspor. Onun için doğduğumuz günden itibaren ilk aşkımız ve sevdamız olan Samsunspor’u hep beraber ait olduğu yerde tutalım ne dersiniz?

Not: Bu vesileylede Cumhuriyetimizin 100.yılını ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız canı gönülden kutluyor. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm silah arkadaşlarını ve Aziz Şehitlerimizi minnet ve dualar ile anıyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR