ZORU BAŞARDIK

Samsunspor sezonun ilk Devresinin son maçında sahasında Adanaspor ile karşı karşıya geldi.
Kupa maçında Trabzonspor’a karşı alınan 3-0'lık mağlubiyetin ardından kırmızı beyazlılar devre arası öncesi son maçı kazanarak ligin ilk yarısını ikinci sırada tamamlamak istiyordu.
Lider Eyüpspor ilk yarısını 1-0 önde kapattığı Keçiörengücü deplasmanında 2-1 mağlup oldu ve deplasmanda büyük şok yaşadı.
Samsunspor bugün sahasında oynayacağı Adanaspor karşılaşmasında Galip ayrılması halinde lider Eyüpspor ile arasındaki puan farkını 5 e indirecekti..
Kırmızı Şimşekler de sakatlıkları devam eden Ali Ülgen, Muhammet Ali Özbaskıcı, Mücahit Albayrak, Berk Taşkın bu maçta forma giyemediler.
Samsunspor maça hızlı başlayan taraf oldu.. Henüz ilk dakikalarda Şimşekler Adanaspor kalesinde gol aradı.
Maçın 11. Dakikasında Kaan’ın getirdiği topta Gaetan Laura durması gerektiği yerde durdu ve en güzel yaptığı işi yaparak topu ağlarla buluşturdu.
Müsabakanın ilk çevresinde Samsunspor ikinci golü arasana beklediği golü bulamadı ve devre arasına 1-0 önde girdi.
Maçın ikinci yarısında ise sahada adeta duran bir Samsunspor vardı.. rakip Adanadpor ise arda ardına birbirinden önemli pozisyonlara giriyordu..
Adanaspor karşılaşmanın  70. Dakikasında buldu gol var incelemesinin ardından iptal edildi..
Bu gol den sonra Samsunspor adeta kendine geldi.. Cihan ve Fofana’nın oyuna girmesin ardından eski gücüne yeniden kavuşan şimşekler rakip kalede pozisyonlara girmeye başladı..
Maçın 74. Dakikasında Cihan Pehlivan fırsatçılığı konuşturdu ve Samsunspor’u Adanaspor karşısında 2-0 öne geçiren golü kaydetti..
90+8 de adanaspor ahmet han köse ile durumu 2-1 yaptı.
Bu golle şimşekler rakibi karşısında daha çok rahatladı ve oyunu rölantiye aldı.. Samsunspor 90 dakika sonunda sahadan üç puanla ayrılarak ligin ilk devresini galibiyette kapattı..
Şimdi devre arasında en iyi şekilde girip. Transferler yaparak kamp sürecini iyi geçirmeliyiz..
Rakiplerimizin puan kaybetti haftada ligin ilk yarısında galibiyete kapatmanın önemini sezonun ikinci yarısında daha iyi anlayacağız…
Samsunspor’un olduğu her yerde hedef bellidir… yönetim ve teknik heyet olan güvencim sonsuz.. İnşallah devre arasında iyi transferler yaparak ligin ikinci yarısında en iyi şekilde başlayacağız..
HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR