Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

YILANIN BAŞI BAŞ KALDIRDI

TEFEKKÜR

Dursen Özalemdar

 

YILANIN BAŞI BAŞ KALDIRDI

 

YILAN PKK. Başı’da SELAHATTİN DEMİRTAŞ. Biri dağda, bayırda, şehir ve kasabada. Digeri ise Türkiye Büyük Millet Meclisinde. Tam bir KIRKAYAK, Ayaklarının biri ALMANYA’DA. SİLAH, MUHİMMAT, AJAN LAZIM OLDUKÇA oraya koşuyor.

 

“YARDIM EDİN, OPERASYONLARI DURDURUN. SİLAH VERİN, MUHİMMAT VERİN. DAHA ÇOK AJAN GÖNDERİN.” ALMAN BAŞBAKANI MERKEL de, HİÇ UTANMADAN “PKK TERÖR ÖRGÜTÜDÜR. TÜRKİYE MEŞRU HAKLARINI KULLANIYOR “ diye beyanat vererek uluslar arası MAHCUBİYETTEN kendini kurtarmaya çalışıyor. Bunlar aynı PKK gibi, 1945 sonrası Amerika, İngiltere, Fransa ve Doğu Almanya ‘da Ruslar’ca  DEVŞİRİLEN NESLİ BOZULMUŞ ALMANLAR. Bizdeki  YAHUDİ ve ERMENİ NESEBLİ  PKK . lılar gibi. MÜSLÜMAN TÜRK ve KÜRT’e DÜŞMANLAR. 

Cizre’de, Başkaldırışı denemeye yeltenen ve PKK yığınağının yapıldığı yer olarak bilinen,Ancak Türk Ordusunun gücü karşısında

 

“KAPANA KISILDIK” diyerek canlı yayında AĞLAYAN terörist ‘ e yardıma kosan BDP heyeti ve başı Demir taş, amacına uluşamadı. çığlığına, durdurulan arabasına rağmen, Yayan olarak gitmeye çalışan YILANLARIN BAŞINININ BAŞI, karıştırmayı BAŞARAMADI. MEMLEKET HAİNLERİNİN ADRESİ MECLİSTE. Bunların  DER DEST EDİLMESİNİ  TÜRK ve MÜSLÜMAN KÜRT HALKI BEKLİYOR.

 

TURUVA atı SATILMIŞ basının manşetlerini ve yazılarını da, Milliyetçi gazeteleri yan yana getirerek iyice görün.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR