Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

BOMBALAR ve BDP li BELEDİYELER

TEFEKKÜR

Dursen Özalemdar

 

BOMBALAR  ve

BDP li BELEDİYELER

 

Dikkat edilmesi gereken bir konu, Son Iğdır ve önceki gün Yüksekova da patlatılan bombalar.

 

ÖNCEDEN YOLA DÖŞENMİŞ. ÜSTÜ DE ASFALTLANMIŞ. PATLAYICILAR BİR TON AĞIRLIĞINDA. UZAKTAN KUMANDALI DÜZENEKLER KURULMUŞ ve PATLATILMIŞ. DAĞLICA’da 16 ASKER. IGDIR DİLUCU SINIR KAPISI YOLU, HASANHAN KÖYÜ YAKINLARINDA 14 POLİS ŞEHİT EDİLİYOR.

 

OLAY YERİNE AİT BELEDİYELER HER İKİSİ DE HDP Lİ. DAĞLICA BDP li RUKEN YETİŞKİN. IGDIR BDP Lİ MURAT YİTİK.

 

O bölgede bir söz gezdirilir. Bu belediyelerin personeli Gündüz Külahlı, Gece silahlıdır. Kimin adına, elbette ki, PKK adına. Bu patlayıcıların Belediyelere ait vasıtalar la oralara taşındığı, Asfalt yapılıyor bahanesi ile, rahatlıkla patlayıcıların yerleştirildiği, patlama düzeneklerinin kurulduğu ve patlatıldığı şüphesi görülmüyor mu.

 

Kim bilir daha nice bu tarzda yapılmış tuzaklar var. Sözde BELEDİYE, bir de ÖZERKLİK İLAN ETMELERİ. Bunlar hepsi bölücülük KUMPASININ birer elemanları. Bunca CİNAYETİN faili olan PKK ve İŞBİRLİKÇİ BELEDİYELER ne olacak. O bölgelerde SIKIYÖNETİM ilan edip, bu kurumların başına gerçek manada DEVLETİ TEMSİL eden insanlar getirilmedikçe, şehir ve yerleşim alanlarındaki otoritenin sağlanması mümkün olamayacaktır.

 

Resmi araç ve personelle, PKK ya ayakçılık yapan bu insanlar cezalandırılmadıkça, azmak ve azgınlığın da önü alınamayacaktır. Kanun, Yasa, Hukuk diyerek, meydanı boş bulan bu günkü TERÖR’Ü gerçek manada bir adaletin durdurması lazımdır.

 

Dün saban FOX kanalını izliyorum. Her sabahki LAF CANBAZLIĞI ile sahne almış olan SÖZDE HABER programı, Tam bir hükümet karşıtı bir konuşma cerbezesi ortaya çıkartıyor. ŞEHİTLER ve PKK nın KATLİAMLARINA rağmen, PKK yı kınama adına tek kelime etmeyen kişi, PKK ya karşı herhangi bir siyasi parti ve cemiyet olmadan, sadece Milli hislerle bir araya gelmiş vatandaşların HDP tabelalarına karşı yaptıkları hareketleri, SİVAS, ÇORUM olayları ile EŞLEŞTİREREK ZIMMI OLARAK YERİYOR. Böyle bir mantığın ve LAF CANBAZLIĞININ her ALLAHIN günü insanlarımızın beyninin yıkarcasına tekrar ettirildiği, YILLARI YAŞADIK ve YAŞIYORUZ. HÜRRİYET ve SÖZCÜ gazeteleri ve yan ürün olarak ürettikleri sözde ÖZGÜR basın ifadesi altındaki cerideleri ile AKI KARA-KARAYI AK GÖSTERİYORLAR.

 

Ülkede bir kumpanya oluşturulmuş. Türkiye GÜÇLENMESİN, DAİMA BATININ ÖNÜNDE EL PENÇE DURAN, HASTA ADAM OLSUN. İMF KAPILARINDA DİLENEN, FAİZ BATAĞINDA BOĞULAN BİR ÜLKE OLSUN. RANTİYECİLERİN DEVLETİN PARASI İLE PARA KAZANDIKLARI BİR ÜLKE OLSUN. MEZARLARINA FİRAVUNLAR GİBİ ALTINYERİNE, DOLARLAR DOLDURULSA DAHİ TATMİN OLAMIYACAKLARI BİR İŞTİHADAKİ BEYAZ TÜRKLERİN, EĞEMEN OLDUĞU BİR ÜLKE OLSUN.” BOGAZIN SİMONLARI “VURGULAMASINDAN BİR ŞEYLER ANLAYANLARIN, sesini kısmak, yollarını kesmek için, bu gün PKK teröristleri ve bunların arkasındaki Hükümete muhalif, Siyaset, Basın, Yayın ve fertlerin, aynı SİYANET cephesinin elemanı olarak çıkmamış olsun. O Belediyeler yollara döşediği bombalar kadar bunlarında her gün insanımızın beynine aynı bombaları atarak, ülkeyi karanlığa sürükleyenler olarak durabilmeleri hayreti yaşanmamış olsun.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR