Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

YAZIKLAR OLSUN SİZE.!!

Sevgili  Samsunsporlular  bu saatten sonra anladım ki  bu takıma ve renklerine sadece ama sadece bizler kanımızın ve nefesimizin son damlasına kadar aşığız. Cumartesi akşamı hepimiz gördük ki geçen hafta Erzurumspor maçında sahada aslan kesilenler bizim için değil sadece kendi reklamları  için oynamışlar kısacası maç seçmişler maç, artık bu dakikadan sonra hiçbirine inanmıyorum! Yazık! Her deplasmanda ve evimizdeki maçlarda karşılıksız menfaatsiz sizi desteklemeye gelen o yediden yetmiş yediye minik ve aslan yürekli taraftarlarımızdan onlardan damı utanmadınız beyler yazıklar olsun size hepinize.
Nedenine gelince neden çok ama ben sadece 2-3 tanesinden bahsetmek istiyorum. Sosyal sayfalarda ve maçtan sonra gözlerimizle gördük Samsunspor sevdalısı çocuklarımızı ağlatmaya ve üzmeye hiç mi hiç hakkınız yok aklınızı başınıza alın oynadığınız futbol ile dakikalarca bizi mahvettiniz adeta verem, kanser ettiniz kanser, ayrıca da sanki sahada 10 kişi kalmışız gibi  ruhsuz vurdum duymaz oyununuz yok muydu ilk yarıda ilk dakikalarda Yasin ile Hasanın ceza sahasından biraz etkili şutlarının ardından ikinci yarıda da Tallo’nun karşı karşıya atamadığı %99 gollük pozisyonu ve Tomane’nin direkten auta çıkan kafa vuruşundan başka neyiniz vardı arkadaşlar Allah aşkına bir çıkında sizler için iftarın ilk gününü bile evinde açmayıp ta statta açan taraftarlarımıza yüreğiniz varsa açıklayın...
Bizim ciğerimiz yanıyor. Sıkıntıdan başımız ağarıyor. Bizlerle dalga geçmeye hazır diğer rakip takım taraftarlarının dalgası karşısında canımız sıkılmasın diye utancımızdan sokağa çıkamazken siz çok kıymetli futbolcularımız ise bu büyük taraftarı anca Nuri Asan tesislerinde kameralar karşısında sürekli buna Fuat hoca da dâhil tatlı sözler ile bizi uyutup, yağlayıp, ballayıp, pışpışlayıp, sağ olsunlar yine maalesef her zamanki gibi bildiklerini okuyorlar. Arkadaşlar daha fazla yazmak istemiyorum çünkü yazarsam biliyorum ki sizler gibi fanatik bir Samsunspor taraftarı olduğumdan kalemimden ve ağızımdan ağır sözler dökülmemesi için saygıyı elden bırakmadan yazıyorum sizlere.
Şimdi buradan birkaç kelam sözde Fuat Çapa’ya söylemek istiyorum Samsunspora ligin 10.Haftasında gelmiştiniz hocam ve bu büyük taraftar sizi canı gönülden çok destekleyip güvenip, inanmıştı, peki ya siz ne yaptınız özellikle son 4 maçta, 3 mağlubiyet, 1 galibiyet ile hayallerimizinde, çocukluğumuzunda, gençliğimizinde içine ettiniz be adeta hayatımızı kaydırdınız be hocam, yapma be hocam, biz sizden çok mu bir şey istedik be hocam, hele hele Bandırma maçındaki kadroya bakınca yanlışlarınız artık çizmeyi çoktan aştı bile daha ne diyeyim şimdi, işimizi inanılmaz zora soktunuz, artık sadece bizim kazanmamızda yetmeyecek, rakiplerinde kaybetmesini bekleyeceğiz, ama sizde bu saha kenarında elleriniz cebinizde manken duruşunuz olduğu müddetçe, ayrıca ara sırada yapmacık hareketlerinizle biz taraftarlar daha çok boynu bükük stattan ayrılırız, benden bu kadar sonrasını siz çok değerli büyük Samsunspor taraftarlarının yorumları ile kamuoyunun takdirine bırakıyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR