Teşekkür

Şenol ŞENYÜZ (15.02.2008)

   Merhaba ben Ankara'dan Şenol ŞENYÜZ. 11.08.2007 tarihli '2. Hat Şoförüne Ağladı' yazınızla ilgili yazıyorum size. Ben İbrahim ŞENYÜZ'ün oğluyum. Yazınız çok güzel, onu tam anlamıyla tanımadığınız için kısa ama tanıdığınız kadar yazdınız. Öncelikle yazınız için teşekkür ederim, neden yazdım diye düşünüyorsunuz şimdi. Herkes babasını sever ve onu övmek ister ama benim babam olmasaydı dahi o övülecek birisiydi. Yazınızda yazdığınız gibi insanlara sıcak kanlılığıyla ve tatlı diliyle bilinirdi. Dolmuş, taksi ve otobüs şoförleri için pek iyi şeyler söylemezler malumunuzdur. Babam inanın örnek alınacak insandı. 6 Ağustos günü babam anılsın diyorsunuz. Gerçekten öyle. Onun insanlara olan sıcaklığı tüm taksi dolmuş ve otobüs şoförlerine anlatılmalı ve babam gibi davranmalılar ki insanların gözündeki olumsuz havayı biraz olsun dağıtsınlar. Bunun için neler yapılmalı bilmiyorum ama siz gazetecisiniz, bilirsiniz bu işi gerek Samsun, gerek Türkiye'deki taksi dolmuş ve otobüs şoförlerine anlatılmalı ve başka gazete ve televizyonlarla duyurulmalı. 2. hat başkanı, şoförler cemiyeti başkanı, belediyelerin yardımlarıyla da milletimize anlatılmalı ve 6 Ağustos günü anılmalı. Samsun'da dayım var. Yakup YILDIRIM (TAŞHAN ELEKTRİK) Büyükşehir Belediyesi'nin olduğu caddede. O size babamı daha iyi anlatır ve onun sıcaklığını tüm Türkiye sizler aracığıyla duymuş olur. Teşekkürler.

 

 

 

ARİF ÖZEL (01.02.2008)

Sayın İsa ABANOZ BEY,
   Deryanızda bize de bir yer ayırmanız okumalara vesile olur inancındayız. Hem örnek hem vecizdi ifadeleriniz. Bütün çalışmalarınızda başarılar diler, ilginiz için teşekkür ederiz.
 (NT MAĞAZALARI SAMSUN ARİF ÖZEL)

Derya Dile Gelince
***

 Cümleler eder isteyene hitabı
Anlamak isteyen okumalı kitabı
Hayali gerçeğe, gerçeği bekaya taşımak için
Karar verin hemen siz de bir kitap seçin.
***
Kitap okumaksa gerçek niyetin
O zaman kitap evleridir(NT'dir) istikametin
Kitaplar konu konu, raf-raf dizilirler
Sanki etrafı sizi bekler gibi süzülürler.
***
Hakk'ın ilk emridir okumak
Okumakta manadır yaşamak
En güzeli de yaşatmak
En şahika ise yaşatma zevkiyle yaşamak.

   Okumaya, kitaba dair bir yazı yazmıştım NT mağazaları için. Tanımadığım o kadar fazla kişi bana bu konuyla ilgili ileti gönderdi ki anlatamam. Çok mutlu olmuştum. Okumaya dair bir ışık yakmıştık. Bu ışık, karanlıkları aydınlatmaya şimdiden başlamıştı.

 

 

GÜLCAN YILMAZ (09.04.2008)

   Hocam ben Gülcan. Okuldan ayrıldığınıza ve çalışmalarımızın yarım kalmasına çok üzüldüm. Yokluğunuzda değeriniz daha iyi anlaşılıyor. Sizin gibi değeri paha biçilemez bir öğretmeni unutmam mümkün degil. Siz gittikten sonra uzun bir süre edebiyat dersimiz boş kaldı. Yeni öğretmen hâlâ atanmadı. Zaten atansa da sizin yerinizi dolduramayaktır. Edebiyat dersimizden geri kaldığımızı duyunca yeni bir öğretmen atanana kadar sağ olsun dersimize Rabia Hocamız giriyor. Gönderdiğiniz yazıları itina ile okudum ve hepsini çok beğendim. Umarım gelirsiniz de çalısmalarımıza kaldığımız yerden devam ederiz...SAYGILARIMLA

   Hiçbir not ilişkisi kalmayan bir öğrencimden bu iletiyi almak, sevilmenin bir göstergesi olsa gerek. Bu ileti bir gönül yapmanın, bir gönle girmenin işaretidir. Bu da bir öğretmene yeter.

 

EGEMEN ELİŞ (15.03.2008)

   Okul müdürü Cengiz Çelik, Canik Belediyesi sponsor oldu. İş birliği içinde yapıldı. Türkçe öğretmeni Egemen Eliş, Sosyal Bilgiler Alper Muhçu, şiirler ve oyun hazırlığı için müzik öğretmeni Ünal Türünç, slaytlar resim öğretmeni M.FATİH ŞELE. Dışarıdaki cephelerin hazırlanmasını özel eğitim sınıf öğretmeni Süleyman TUNCER ve Müdür Yrd. Osman Sacit Topçuoğlu yaptı. Gerisi sana kalmış abicim.

   100. Yıl İO'nun Şiirlerle Çanakkale adlı programı öncesi arkadaşımdan bilgiler istemiştim. O da yazı öncesi bana bu bilgileri göndermiş. Şiirleri kimin okuduğunu, hangi şiirlerin okunduğunu bana bildirdi. Ben de yazdım. Öğrenciler ve öğretmenler çok memnun oldular sonra.

 

HİKMET SEMİZOĞLU (04.05.2008)

   Elinize sağlık. ALLAH kaleminize zeval vermesin. Selamlar. Değerli meslektaşım ve idareci arkadaşım

BURUK YAKARIŞ! adlı yazımdan sonra bu notu iletmiş bana. Sağ olsun.

   Yazılara yorum yapmak gerçekten zor iştir. Takdir edeni çok etkileyen bir yazı yorum yazdırır ancak. Olumsuzca yorum yazanları da tahminime göre bir şeytansı kıskançlık kaplamıştır. Olsun bu dünyada herkesin bir görevi vardır. Şeytana da asker lazım. Ben olumlu yazanları kutlarken, buradan her birine ayrı ayrı teşekkür ederken olumsuz, cahilce ve bilmeden yorum yapan takozculara da sadece acıyorum. Kalın sağlıcakla.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İsa Abanoz Arşivi
SON YAZILAR