Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

TESCİLLİ YALANCILIK

TEFEKKÜR

Dursen Özalemdar

 

TESCİLLİ YALANCILIK

 

 

Avrupa Birligi Sosyalist Grup Başkanı Swoboda “Her eleştiriye kabul ederim, ancak YALANCILIK seviyesindeki ithamları kabul edemem” diyerek YALANCILIK’ LA itham ettiği CHP  başkanı Kemal Kılıçdaroğlu nun notunu vermişti. YALANCI.

 

7 Haziran seçimlerindeki HDP  ye emanet oy aktarıp, CHP. nin, PKK yı Meclise sokmasını, “HDP li  Demirtaş ile CHP İstanbul millet vekili ŞAFAK PAVEY’in   AKP “İYİ SALLADIK” sevinç içindeki konuşmaları görülürken, O günden  bu güne, HDP ve PKK nın yurt içindeki terör olaylarına, CHP nin de ortak olduğu gerçeği ortaya koymuştur.

 

Aynı tespiti Hükümete taraftar ve taraftan olmayan,

 

Gazetelerin bu manşetleriyle İSPATLANDIĞIDIR.

 

YALAN ve YALANCILIĞI siyasetlerinin ana malzemesi haline getirmiş olan bu siyasi oluşumların, HDP ve PKK nın ülke bütünlüğüne ve insanların mal ve CANLARINA kast ettiği eylem ve sorumluluklardan KAÇMAK için büyük bir manevra içine girmişlerdir.

 

CHP Antalya teşkilatının Rakı Masaları etrafındaki bu görüntüleri, Tabandan, Tavana aynı meşrep içinde olduğu görülen bir siyasi oluşumu göstermektedir.

MEZDEKİ- HAŞHAŞİ ve PKK oluşumunun arka planındaki CHP görüntüsünde, farklı bir durum göstermediğidir.

 

AKP nin, KALKINAN TÜRKİYE imajını kırmak için, 14 senedir yapmadıkları İHANETLER bırakmayan, Muhalefet ve yandaşları, Örgütleri ve TURUVA ATLI BASINLARI ile her gün kendilerini gösterdikleridir.

Ülkemizin bütünlüğünü kast etmiş 13 seçimde siyasette yenilgi ile bir aya gelmiş, 12 şer cephesi ve her biri yurtdışı ilişkileri ile düşmanla birlik olmuş BASIN’ ın ortaya çıkan İHANET tabloları gün be gün şekilleniyor.

CHP nin, bu günkü iktidarın birimlerini yok etmek ve ülkeyi geçmiş yıllardaki KAOS lara sokmak için, herkesin ağzına ballı parmak çalması, YANI BAŞIMIZDAKİ YUNANİSTAN ÖRNEĞİ ni gözler önünü getirmektedir. İş kesimini TEHDİT EDER vari “Bize oy vermeye mecbursunuz”ifadesi altında PKK, nın HDP ye rey isteme üslubunun, değişik bir versiyonu olarak görülmektedir.  

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR