Kıvanç Özpıçak

Kıvanç Özpıçak

TEK SUÇLU YÖNETİM

          Balıkesir maçında ki  5 - 0' lık tarihi yenilgi sonrası,  sahada mücadele etmeye çalışan topçu arkadaşları ve  teknik heyeti hiç suçlamıyorum. İnanın onların zerre kadar suçları yok. Neden mi?

         Sahada ki ve yedek kulubesinde oturan topçuların hepsinin kapasiteleri bu, İsteseler bile bu kapasitenin üstüne çıkamazlar. 

          Teknik heyetinde bence hiç bir kabahatı ve suçu yok. Onların ellerindeki malzeme de bu, bu kadar. Adamlara kek malzemeleri vermişler ve onlardan  su böreği yapmasını istiyorlar.

         Tek suçlu ''  YÖNETİM  ''

          İsmi üstünde '' yönetmek. ''  Fakat siz bunu yapamıyorsunuz.  YÖNETİM ; Amaçların etkili ve verimli bir şekilde gerçekleştirilmesi için bir insan grubunda işbirliğini ve koordinasyonu sağlamaya yönelik çalışmaların tümünü ifade eder.  

          Hatırlatmak isterim,  bu yönetimin başı da sizsiniz sayın TUTU. Ama siz bu  yönetimi ve İnisiyatifi  başkalarının ellrine bırakırsanız bir çok krizlerin çıkmasına yeşil ışık yakmış olursunuz.  

          Artık tek umut, devrenin ikinci yarısına kadar toplayabileceğimiz kadar puan toplayarak, sayın başkan Tutu ve sayın Zeren'in B planlarına güvenmek olacak.    
 Veya;

          Birilerinin çıkıp '' Yeter, bu takımı ve şehri rezil ettiğiniz '' demesini bekleyeceğiz..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kıvanç Özpıçak Arşivi
SON YAZILAR