SAMSUNSPOR ERİYOR...

Arkadaşlar Samsunsporumuz günden güne eriyor ama su an bile şehir olarak kenetlenmemiz lazımken bu sucu kime atalım derdine düştük.Bana göre yanlıs olan kafadan  ilk suclu olarak Osman Özköylü gösterildi.Neden mi?
Neymiş efendim kupa öncesi neden öyle acıklama yapmıs Samsunspor Camiasına böyle büyük bir kulube böyle acıklama yapmak yakısmazmıs ...Soruyorum neden yakısmaz ... Ligde ilerleyemeyen takım kupada karsısına üst ligden takımlar cıktıgında ne yapacak .. Balıkesir deplasmanındaki gibi tarihi farklar yiyip geri döndüğünde hanginiz mutlu olacaktınız? Osman Hocayı bu konuda tebrik ediyorum bence Samsunspor için en doğrusunu yaptı ..
Gelelim balıkesir macına .. Öncelikle burdan kalkıp 900 km yol giden taraftarımıza tesekkür ediyorum..Bu taraftar asla bunu haketmiyor Samsunspor Taraftarı en kötü gününde bile takımının yanındayken sözüm ona topcular sahada ne yazıkki adım atamayarak kilometrelerce yol giden taraftarımızı yine üzdüler ...
Takımımız balıkesirdende eli bos döndü.. Cünkü elimizde suan itibariyle ne gelen topu tutan var ne de geldiğini diğer kaleye atan .. Gol atamıyoruz gol ... Bu golü kim atacak tribünden sahaya inip taraftar mı atacak ... Yoksa yedek kulubesinden cıkıp Osman Hoca mı atacak baska bir gol atma ihtimalimiz var da biz mi bilmiyoruz..Genclere sesleniyorum bu fırsat elinize bir daha gecmeyecek .. Siz serkan gibi celil gibi gelip bu takımda o tecrübelerin içinden sıyrılıp tekrar o fırsatı yakalayamayacaksınız .. Osman hoca ne yapsın bu durumda ...Elimizde yıldızlar topluluğu varda hocami oynatmiyor herkesin bir şerefi,kariyeri ve hedefi var kimse lekelensin istemez.Osman hoca da hedefi olan bu ligi en iyi bilen hocaların içinde nasıl kendini bile bile takımı yaktı diyorsunuz.
Messi ile Ronaldo yu oynatmayip kulübedemi oturttu. Yoklukta kaleci olan furkana kapattigin koseden gol ye kafadan takimin motivasyonunu cokertmi dedi. Takımda ruh yok ve bu  topluluğa çıkın sahada gezinin mi dedi.
Lütfen yiğidi öldürüp hakkını yemeyelim birden havalara giren kendini topçu zanneden ayakları yere basmayan topcularla bu kadar fazlasını beklemeyin.Osman hoca çıkıp kendimi oynayacak. Şu düşmüş olduğumuz durumun tek suçlusu bana yönetimimizdir..Tamam takımı hiç yoktan aldılar idare etmeye calıstılar onlara sözümüz yok ama Neden böyle oldugunu yönetime sormamız lazım hocaya değil,aşçıya ne malzeme verirsen yemek ona göre olur. Transfer yasağın varken elindeki topçuları nasıl saldin elindeki forvetlerin giderken şimdi forvetsiz oynuyoruz.Evet sayın yönetim önceki dönemlerde nasıl takımı süper lige cıkarkırken kahraman olduysanız şimdide takımı bu hale gelmenizde suçlu sizsiniz elinizdeki oyuncuları göz göre gitmesine müsade ettiniz..KOCA DEVİ  YOK ETTİNİZ. Bu uğurda can veren futbol şehitlerimizin kemikleri sızlıyor.. Bu saatten sonra yapacaginiz en guzel şey SAMSUNSPOR menfaatine istifa edip kongreye gitmektir.Bilenlerin önü açılsın şehrin ve taraftarin yüzü gulsun..Haftaya cumartesi aksamı 19 mayıs stadyumunda görüşmek üzere
İstersek amatöre düşelim biz yine samsunsporluyuz.Sağlıkla ve samsunsporla kalın.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Uğur AYTEKİN Arşivi
SON YAZILAR