Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

TEFEKKÜR

TEFEKKÜR

Dursen Özalemdar

 

AT MASYON SİYASETİ

 

Son TABLO’daki Muhalefet….

Viskili masadaki bir lider.

Rakılı CHP kutlamaları.

Domuz Sosisi yiyen PKK lı Parti eş başkanı…  

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Miting meydanlarında yaptığı vaatlere kimsenin itibar etmeyeceğidir.

  

CHP nin ortak olduğu 2001 öncesi Koalisyon hükümetleri zamanındaki 21 Bankanın soyuluşu, Tl’ni bir milyon lirası ile, ancak bir limon alınabilmesi rezilliği, Faizlerin üç rakamlı fahişliği, İMF nin memurlarının İCRA memuru gibi, Türk maliyesinin kapısını aşındırmaları, Dünya Bankası Ajanı Kemal Derviş’in paraşütle bakan yapılması, ülkeyi Siyonizm sermayesine teslim edilme operasyonları, hepsini gördük ve yaşadık,

 

 Görüp yaşadık ta, CHP nin koltuğunda oturmaktansa, koltuğuna oturttuğu sekreter yüzünden (KASET) skandalı ile Genel Başkanlıktan olan Baykal’ın, en yakınındaki eski SSK Müdürünün, dikkate alınmayan bir kişinin bir gecede KASET İHTİLALİ ile, BAYKAL’I, GIK bile diyemeden AL AŞAĞI etmesi, Evini kapanıp cemiyet içine çıkamaması, Gazeteci objektiflerinin çok uzaklardan, Tele objektiflerle çekilen fotoğrafların basına servis edildiği, Kapalı telefonlar,kapalı kapılarda basının  cevap alamadığı  bir dönemi  milletçe yaşadık.

 

 Başa geçirilen, o günlerin evvelinde, CHP nin İstanbul için KURTARICI ilan ettiği, Mustafa Sarıçiçek, Baykal’ın Kongresinde, Baykal’a ALEVİ diye bağırırken, Bu gün bir tarafı ALEVİ bir tarafı da YEMUS hanımın çocuğu KILIÇDAROĞLU’nun, daha ŞEDDELİ bir şekilde CHP Genel Başkanı olması NEYİ İFADE EDİYOR. ..

 

Bu günlerde ise, Karlı dağdan kar bağışlar gibi, Her kesime uçuk vaatlerde bulunması, İktidar karşışında, Bremen muzikacıları gibi on iki senedir saf tutmuş partilerin ,siyaseten yenilgileri ortada iken, milleti bu yolla aldatarak rey istemeleri, seçmeni hiç te tanımadıklarının ispatıdır.

 

Bu kesim, Ak Partiye rey veren, ak insanları nelere benzetmediler ki. Bidon kafalı, gerici, kafası çalışmayın, karnını kaşıyan, bizim reyimizle bunların reyi aynı olamaz, ifadeleri ile öne çıkan solcuların, YENİ TAKTİĞİ, Bolca VAATTE bulunarak rey toplamak. CHP tarihinde ülke lehine yapılan bir tek iş var mı ? olanları yok etmiş, bir geçmişe sahip CHP nin, yaptıkları tahribat ne ise, yapmak istedikleri de aynen olacağıdır. Ak Partinin ise, yaptıklarının yapacaklarına teminat olması gerçeği de ortadadır. ABD deki lobilerden aldığı talimat ile, taktik değiştiren Kılıçdaroğlu, milletin reyini, paraya dayalı vaatler ile satın almak istiyor. Meclis te bir tane CHP linin şimdiye kadar çıkıp ta asgari ücrete rağmen, bizim aldığımız bu kadar para fazladır diyerek itiraz ettiğini kimse duydu mu. Bu maaş bize fazla diyen oldu mu. Elbette teki YOK.

 

Bu günkü bir kısım vaatleri geçmiş seçimlerde de duyduk. Millet itibar etmedi. 1938 de bu yana millet ne zarar gördü ise CHP den gördü. CHP nin sözleri artık kimsenin kulağını girmiyor. Bu günkü iktidarın yaptıklarını hazmedemeyen batı ve içimizdeki yandaşları bu yeni taktiği deniyor. VAAT ET… İstikrarlı AKP ekonomisini İMHA ET. Yatırımları durdurun, Silah sanayini yok edin. Lider devlet olma konumundan çıkın, MANDA devlet olmaya devam edin. İMF nin kapılarında dilenin, talimatının ardında olduğu fikre hizmet edenlerin, ONÜÇÜNCÜ defa HEZİMETE uğrayacakları gerçeğidir. Başkanlık sistemine de karşı çıkanların aynı dış mihrakların maşası olduğu açıklığıdır.

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR