Süleyman Soylu

Süleyman Soylu

Tayyip Erdoğanı’ın açılımını bilen varmı

Yine hain saldırı yine şehitler yine aileler kan ağlıyor. Bizler taziye dilemekten ailelerin acılarını  yüreğimizde hissetmekten başka ne yapabiliriz ? Hala ateş düştüğü yeri yakıyor duygular umursuz.Kahroluyoruz ! Fakat bu terör bataklığını kurutamayanlar ve çözüm bulamayanlar,dokuz yıldır iktidarda olan  yine iş başına gelen Tayyip Erdoğan hükümeti her konuda olduğu gibi halkı aldatıcı hamasi çıkışlarla ve terörle etnik pazarlığa girerek çözümsüzlüğe,bunun  yanında taviz-kârlığa pirim vermektedir.
         “Açılım” denen bir “melanet” koydular ki açıldıkça bizim askerlerimizi daha doğrusu evlatlarımızı yutuyor. Tayyip Erdoğan'a kaç kere denecek!”Demokrasi ve insan hakları ile Kürt vatandaşların sorunları ayrıdır. Bunları birbiriyle ilişkilendiren ve halkı hedef alarak kan dökenlerin hedefi ayrılıkçılık olduğunu muhalefet Tayyip Erdoğan'a defalarca söylemekten bıktı.”O” bir türlü anlamadı.
          Bunların sonucunda PKK terör örgütünü temsil eden “yasal kılıflı” grup televizyonlardan kamuoyuna ve dünyaya özerklik ilan etti.Bundan sonra ne mi ?Olacak ;
Bundan sonra terörle pazarlık yaparlarken sözüm ona özerklik üzerinden yapacaklar.Eğer önlem alınmazsa terörü ;
         Türkiye Büyük Millet Meclisi'nden sevk ve idare ederek,yasallaştırarak hedeflerine doğru yol almayı düşünüyorlar.Ve hükümet buna siyasi önlem almayacak mı?Tayyip Erdoğan bir an önce şu konularda  halkımıza delikanlı gibi,mertçe,kalpten,açıklık getire biliyor mu ;?
1-Kendisinin Amerika'nın “Ortadoğu Projesi'nin eş başkanı” olduğu konusunda detaylarıyla halkımızı bilgilendirmeli.
2-Yine çok önemli olan Kürt sorununa çözüm hatta her derde deva diye Türkiye'ye tanıttığı açılım hakkında başlangıç ve sonuç bilgisi vermelidir.
        Çocuklarımız bütün ailelerimiz için hayat memat meselesidir. Halkın böyle bir hükümeti bilerek ve isteyerek seçimlerde oy vererek bilgisi dâhilinde seçtiğine ben kesinlikle inanmıyorum! Çünkü ülke şimdiye kadar böyle politikasızlık içerisinde yönetilmemişti.
       Bu işte bir iş var! Bir simitçi tezgâhı açılırken bile ben yaptım diye sahiplenen hükümet;
Şehitlerimizin sorumluluğunu neden sahiplenmiyor! ?
                                                                                  SAYGILARIMLA !




Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Süleyman Soylu Arşivi
SON YAZILAR