Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

TARAFTARI FARK ETTİNİZ Mİ?

Bu hafta sonu Samsun'dan Ankara'ya sadece kendini eğlendirmeye gelen en kötü anlarda bile her daim takımının arkasında dimdik duran, maçı seyreden, maçın gidişine göre paralel tezahürat yapan, takımını sadece oynarken değil, temposunun düştüğü anlarda bile çılgınca coşturan kırmızı, beyaz renklere delicesine aşık olan Samsunspor taraftarlarını hala fark etmediniz mi yoksa.?
Bakın sevgili okurlarım büyük Samsunspor taraftarları pazar günü Ankara'da Keçiören stadının kale arkasında bulunan ve kendilerine ayrılan tribünde yaklaşık 500 kişi ekranları başında ve o gün orada olan tüm futbol severlere, rakip takımın seyircisine çok önemli bir ders verdi, hemde ne ders işte taraftar işte Şampiyon dedirtti tabi ki bunu anlayanlar ve isteyenler, anlayıp alabildiyse..
Şimdi bir şey demek istiyorum. Futbol dünyasında "Seyirci" deyince ilk akla gelen kulüptür neredeyse Liverpool ve onun taraftarları ve tabiki de KOP adını verdikleri kale arkası tribünü, her maçta orada toplanırlar her daim, bu kale arkası da bir ayrı efsanesidir, kültürüdür zaten, onların dünyalarında.
Yani KOP ve onların o muhteşem iç gıdıklayan şarkısı..

husetin-karatas.jpeg

"You will never walk alone.. "
Diyorlarki futbolcularına. Asla Yalnız Yürümeyeceksin.!.  Pazar günü bizim çocuklarda, deplasmanda olmasına rağmen bir ara dakikalarca hiç durmadan delicesine buna benzer güzel sözler ve tezauratlarını dinlettiler bizlere, hemde tek ses olarak İnanılmazdılar, süperdiler, bir ara tüylerim diken diken oldu gözlerim yaşardı aman Allah'ım dedim içimden bu nasıl bir şovdu öyle kısacası bu Samsunspor taraftarlarının farkındalığını gösteriyordu işte tüm spor kamuoyuna.
Evet sen kilometrelerce yollar giderken sevdanın peşinde, bazen bir bakmışsın seller çıkar karşına, fırtınalar eser o yollarda, tabi ki son dakika mucizeleride vardır, korkuları da, bazen ağlarsın, bazen gülersin, ama yinede şartlar ne olursa olsun ben Samsun'luyum Samsunspor'luyum arkadaş dersin her şeye rağmen.
O gün orada gürleyen Samsunsporlular  biz herşeyin üstündeyiz havasında coşuyorlardı aslanlar gibi dimdik. Bu güçlü insanlar yediden yetmiş yediye, her zaman yanınızdayız asla yalnız yürümeyeceksiniz, siz yeter ki sonuna kadar mücadelenizi bırakmayın, savaşmaya devam edin diyorlardı saha içindeki futbolcularına.
O zaman bende son söz olarak önce herkesi canı gönülden tebrik edip kutlarken, bu hafta cumartesi saat 16.00' da sahamızda oynayacağımız zorlu Denizlispor müsabakasında da bunu futbolcularımıza yine yeniden hissettirelim ve bu işi bitirip horozun da sesini kısarak 3 puanı hanemize yazdıralım diyorum nedersiniz.?
Kalın sağlıcakla Bir Sevdadır Samsunspor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR