Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

TAM TAMLAR ÇALIYOR

AKDENİZ KAYNIYOR. ABD nin 40 savaş gemisi 2 Uçak Gemisi, Fransanın Uçak gemisi ile destekledigi filolar Güney ve Güney doğu akdenizde konuçlandı. Bu neye alamet, HEDEF NERESİ, Kıbrıs ve etrafındaki DOGALGAZ ve PETROL rezevlerinin istihasını kabarttığı EMPERYALİST güçlerin gösterisi. İSKENDERİN tek kılıç darbesi ile çözdüğü, çözülmes denen GORDİOM un düğümü gibi, Müslüman isminde görünüp, aslında KIRIPTO ların baş kaldırdığı İslâm ülkelerindeki dağınıklık,, batının bu konudaki istihasını artırıyor. Birleşmiş Milletler, AB, onlara hikaye geliyor. TEK HEDEF MENFAAT, DOLARIN ÜZERİNE OTURTULAN RA-nın GÖZÜ GİBİ. Putları PARA olan bu zihniyetin, HAKLA, ADALETLE hiçbir ilgisi yok.

İpten, Kazıktan kaçmış dünyanın yetmiş iki buçuk milletinin toplandığı ABD, GÜÇ BENDE, BEN NE DERSEM O OLUR, Sapıklığı ile yürüttüğü uluslar arası siyasette, tam tamına kendine uyan bir liderle yola devam ediyor. TURUMP. Sapıklığın ve SİYONİZM in uşgı olmuş bu, ANGLO SAKSON, Kişiligi olmayan, Siyonist telkin ve tavsiyeler ile hareket eden, KIYAMET TAMTAMCISI. Bütün gösterim ve söylemlerin ardında. İSRAİL’in SİYONİST HEDEFLERİNE ULAŞTIRMA. FİLİSTİNLELERE 1948 den buyana yapılan eziyet ve katliamların dil ve yazı ile dahi izahı olamıyor. Suriye de sergilenen oyunlar, Mısır, İrak, Afganistan, Libya, Cezayir, Tunus daki kaynamalar, hep bu BATI DENEN, Batmaya mahkum, KAN EMEN vampirlerin tezgahları.

 

Türkiye Siyasetinde görülen, Muhalif unsurların, Batı nın dümen suyuna takılmış, GAYRİ MİLLİ UNSURLAR oldukları artık, yaptıkları eylem ve söylemlerle ortaya çıkmıştır. Patrikhanenin ve Papalığın tavsiyesi ile, Kimi MOLLA, Kimi İMAMOĞLU, Kimi KAFTANCI, Kimi KARABULUT, gibi Türk isimleri almış kişilerin, KİRİPTOLUKLARI açıkça görülürken, yapılan işlerin VATANA İHANET oldugudur.

1923 HEZİMETİ, Türk milletine vurulan kelepçenin, bir yüz yıl daha uzatılma oyunları KIRIPTOLAR ve Batı tarafından ülkemize DAYATILAN BİR OYUN OLMAKTADIR. 200 Gemi değil 2000 Gemi ile gelseler dahi, AKDENİZİN SULARI onlara MEZAR OLACAK KADAR DERİNDİR.

TSK envaterinde mevcut silahlarımız, Çanakkale Zaferimizden sonra, İkinçi bir AKDENİZ Zaferini yazmak için beklemektedir. Ne tür TEKLONOJİK gelişmekte oldugumuzu elbetteki tek mermi patladığında BATACAK DÜŞMAN FİLOLARI ve UÇAK GEMİLERİ ile Göreceklerdir.

ZAFER İSLAM’ın ve ALLAH’a İNANAN TÜRK MİLLETİNİN OLACAKTIR.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR