SAMSUNSPOR’DA YAPILANMA DEVAM EDİYOR

2.Lig’te mücadele veren Kırmızı Şimşekler 2018-2019 sezonunda kesin şampiyon olur parolasıyla çıkmıştı ama o şampiyonluk ne yazıkki kıl payı kaçırılmış oldu.

Şimdi bu sene yükseliş sezonu altında fire vermeden bir üst lige çıkabilmek adına Yıldırım Holding İcra Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım nezlinde İstanbul’da gerçekleşen üst düzey toplantılar neticesinde devam kararı alınmış ve yeni sezon için çalışmalara start verilmiştir. 

Teknik direktör konusunda İstanbul’da yapılacak zirve sonrası hocanın kalıp kalmacağına karar verilerek yeni sezonda yeni bir hocayla yol haritası çizileceği gelen haberler içerisinde. Yılport Samsunspor’u bu sezon 2.Lig’te zorlu rakipler bekliyor. 

Bunları şöyle sıralayabiliriz. Afyet Afyonspor, Amedspor Faaliyetleri, Ankara Demirspor, Bakspor Kulübü Ankara, Bandırma Baltok, Bayburt İl Özel İdare, Birevim Elazığspor, Bodrumspor Belediye, Ergenespor Tekirdağ, Etimesgut Belediye, Eyüpspor, Gümüşhanespor, Hekimoğlu Trabzon, İnegölspor, Kahramanmaraşspor, Kardemir Karabükspor, Kastammonu 1966, Kırklarelispor, Kırşehir Belediyespor, Konya Anadolu Selçuk, Manisa Büyükşehir Bel, Niğde Anadoluspor, Pendikspor, Sancaktepe Bel, Sarıyerspor, Sivas Bel, Şanlıurfaspor, Tarsus İdmanyurdu, Tuzlaspor, Utaş Uşakspor, Yeni Çorumspor, Van Büyükşehir Bel, Zonguldak Kömür ve de 27 Mayıs 2019 günü oynanacak olan TFF 1.Lig Yükselme Maçı’nda Sakaryaspor ve Karagümrükspor karşı karşıya gelecek kazanan takım 1.Lig’e terfi edecek, kaybeden takım ise 2.Lig grubuna dahil olacak. 

İşte böyle 2.Lig takımlarının TFF’nin yapacağı kura ile beyaz grup ve kırmızı grup olarak ikiye ayrılacak. Bakalım Yılport Samsunspor hangi grupta yer alacak ileriki haftalarda belli olacak geçen sezon beyaz grupta mücadele veren Kırmızı Şimşekler bu sezon hangi grupta olacağı bizce de merak konusu oldu. Yani kısacası Yılport Samsunspor 2019-2020 sezonunda zorlu rakiplerle zorlu müsabakalar bekliyor. Bu duygular içerisinde gelecek hafta kutlanacak mübarek ramazan bayramınızı en içten dileklerimizle kutlarım.


HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR