Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

SOKAK AĞIZLILAR 

Yüksek Seçim Kurulunun İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanlığı seçimleri ile ilgili verdigi son karar CHP nin dengesini bozdu CHP nin öteden beri alıştığı HİLEBAZLIKLAR bilinirken bu kez oyun bozuldu. 

Kılıçdaroğlundan başlayan TEHDİT dolu söz ve HAKARETLER, MİLLETVEKİLLİGİ UHTESİNDEKİ DOKUNULMAZLIK ZIRHINA SIĞINARAK HUDUT TANIMIYOR. Tabiiki peşindeki sözcüleride işi, daha uzatarak. Mahkeme üyeleri için, “KIZILAYDA DOLAŞAMAZLAR “ sözcüğü ile, TEHDİT de sınır tanımıyor. O tehditlerin ARTIK MODASININ GEÇTİĞİNİ HALA İDRAKTEN YOKSUN bu siyaset kadavralarının gerçekleri görme yetenekleri bile yok olmuş. 

Bu günkü hali ile, AMERİKAN projesi haline gelmiş CHP nin. PKK , HDP ve diger ülkemiz düşmanı güçlerle bir ve beraberligi ortada iken, CHP nin arkasında, artık SİLAHLI GÜÇLERİMİZİ göremedigi, HALKI KIŞKIRTARAK SOKAĞA DÖKME SÖYLEMLERİ İLE SİNSİ BİR PROPAGANDA BAŞLATTIĞI GÖRÜLMEKTEDİR. Bu tür laf edenlerin genelde CİA , MOSSAD ajanları oldugu ortadadır. İtidal sahibi CHP lilerin elbetteki bu tür söylem ve eylemlere iştirak etmedikleride görülmektedir. Ak Parti iktidarı döneminde, CUMHURİYET MİTİNGLERİ, GEZİ AYAKLANMASI, l5 Temmuz Taaruzu, Nasıl ki boşa çıkmış. Hepsinin dışa bağımlı ve destekli İHANETLER OLDUGU ortaya çıkmıştır. Olanlardan ders alma imkanı olmayan, Ülkenin dengesini bozmak için görevlendirilmiş bulunan bu muhalif güçlerin . rahat durma şansları yoktur. DOKUNULMAZ ZIRHI KALDIRILMADIKÇA AĞIZLARINA GEM VURULAMAYACAKTIR.

33333-004.jpg

HDP leşen CHP nin artık MİADINI doldurduğu, MİLLİLİKTEN UZAK, BÖLÜCÜLERİN EMELLERİNE HİZMET EDEN, O FİKİRDEKİ KIRIPTOLARDAN MÜTEŞEKKİL OLAN BİR PARTİ HALİNE GELDİGİDİR. 
 
Bu gerçekleri göremeyenlerin, gözlerini tekraren oğuşturmaları, gerekmektedir. İngiliz Casusu Lavrens gibi, Siyaseten hem Cami de görüntü veren, genel de Kilise ve Havrada konaklayan insanların, Dış basında, “İstanbul Pontus lu bir aday tarafından alındı” manşetlerini attıran bir kişi ile ne yapacağıdır. Dengelerin muhafazası için, Belediyeler Kanunun da açılen BÜTÇELERİ DAHİLİNDE HAREKET ETMELERİ-BORÇLANMAMALARI HÜKMÜNÜN GETİRİLMESİDİR. Bu istismara müsait bir yoldur. Bu yolda kapatılmalı dır. Tuzak bozulmalıdır. 
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR