Sıcak Günler Yakında

         Uzun   zamandır bu köşede sizlerle uluşamadık, neden buluşamadık derseniz henüz siyasi  arena tam canlanmadı, bu hafta sonu Milletvekili olmak isteyen bürokratlar ve kamu görevlileri görevlerinden ayrılacaklar. Önümüzdeki  hafta başında aday adayları ile ilgili daha net bir durum ortaya çıkar.
 Yüksek seçim kurulunun  belirlediği seçim takvimi gereği  12 Mart'da kamu görevlileri sitifa edecek, 10 Nisan'da  Partiler adaylarını Yüksek Seçim Kuruluna bildirecekler, 15 Nisan2da kesin listeler YSK  tarafından kamuoyuna duyurulacak. Ak Parti önümüzdeki hafta aday adayları ile ilgili teşkilat  yoklaması yapacak, diğer siyasi partiler bu konuda henüz net bir tavır ortaya koymuş değiller.
 Ak Parti'den sürpriz adayların sıraya girmesi söz konusu, örneğin Kavak bölgesinden listeye girme ihtimali olan Bursa Uludağ Üniversitesinde Prof. Dr. Bekir Parlak adlı bir arkadaş. Bu arkadaş Samsun İmam hatip Lisesi mezunu, Egemen Bağış'ın arkadaşı ve Başbakan'la yurt dışı gezilerine katılan bir isim.
 Çarşamba  bölgesinden aday adayı olmak isteyen Dışışleri bakanlığında bir bürokrattan bahsediliyor, hatta bu arkadaşımıza Ak Parti Genel Merkezi tarafından seçim bölgesine gidip, çalışmaya başlaması söylendiği  gelen bilgiler arasında. Önümüzdeki günlerde bu köşede aldığımız duyumları sizlerle paylaşacağız.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi
SON YAZILAR