Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

SAMSUNSPORUN BİZLERE İHTİYACI VAR

Süper Toto 1.Ligde mücadele eden geçen hafta  Erzurumsporu zor şartlar altında deplasmanda yenerek, ligde playof iddiasını sürdüren takımımız, cumartesi günü sahamızda ligin güçlü ekiplerinden Bandırmasporu konuk edecek. Rakibini yenerek ligde yükselişini sürdürmek isteyen Samsunsporumuzun bu haftaki maçta bize gerçekten hem bedenen, hem de manen hem de dualar ile birlikte çok ihtiyacı var.

Bende sizler gibi Samsunspor, aşığı, sevdalısı, delisi, bir kardeşiniz olarak sizlere yani asil büyük Samsunspor taraftarlarına seslenmek istiyorum, lütfen sezon başından beri yağmur, çamur,kar, kış, soğuk, demeden gece, gündüz maçlara gelen vefakâr ve cefakâr taraftarlarımızın haricinde gelmeyenlere seslenmek istiyorum ne olursunuz Allah aşkına bu maçta statta yerinizi alın bu maçta kırmızı, beyaz formanız ve atkınızla bir koltuk boş mesafe bile bırakmadan Samsunspor duruşuna ve taraftarına yakışır bir şekilde sadece takımımızı destekleyerek ileri ki haftalarda ki maçları da düşünerek ceza almamak adına gerekeni yapmalıyız diyorum. Ayrıca taraftar gruplarımızın da yaptığı kenetlenme çağrılarını da inanılmaz anlamlı ve değerli buluyorum helal olsun size beyler helal olsun sizleri ayakta büyük bir sevgi ve saygıyla alkışlıyorum.

Evet diyorum ki unutmayın Samsunspor Samsun’un Namusudur. Onurudur. Gururudur. Şerefidir. Davamızda Samsunspor olduğuna göre bundan gayrı bu davamızın adı da Namus davasıdır diyor ve herkesi bir kez daha bir kardeşiniz olarak davasına sahip çıkmaya Ramazan ayının ilk orucunda cumartesi akşamı saat 20:30’da takımımızın yanında olmaya tribünleri hınca hınç doldurmamız gerektiğini de unutmamamız gerektiğine çünkü şimdi daha çok birlik, beraberliğe ihtiyacımız olduğunu son nefesimize kadar tüm varlığımız ve benliğimiz ile birlikte rakibe yeşil çimleri dar etmemizin asli görevimiz olduğunu asla ama asla unutmamamız gerekiyor çünkü bizler Samsunun çocuklarıyız.

Son söz olarak ta BİR SEVDADIR SAMSUNSPOR diyor hafta sonu da sahamızda oynayacağımız bu önemli müsabakada futbolcu kardeşlerimiz ile teknik ekibimize de canı gönülden başarılar diliyorum. Kalın sağlıkça ve 3 puan ile.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR