Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

Samsunspor fındığı kırdı

    Bir takım düşünün ki şampiyonluğa oynuyor. Hem de Süper Lig'den düştüğünün 5. yılında, ilk defa zafere bu kadar yaklaşmışken bir de diğer takımı düşünün. Bank Asya'da sondan 2. sırada ve küme düşmemek için adeta 'Çanakkale geçilmez' leri oynuyor. Kısacası diyorum ki gelde bu maçı seyretme.
 
     Şehir inanmış, taraftar inanmış, yönetimi, teknik ekibi, futbolcusu, masörü, malzemecisi, aşçısı, güvenliği, bu yola baş koymuş, artık bu yoldan dönüş yok diyorlar. Maç günü şehrin üzerine çöken sağnak yağmur ve sis, adeta akşam oynanacak maç öncesi, insanlara statda çalınan müzik ve trübünlerde yapılan o muhteşem destek de olduğu gibi 'Kurtlar Vadisi Samsun'u andırıyor' ve rakip takımıda korku sarıyordu. Geçen hafta kendi saha ve seyircisi önünde 10 kişi kalmış Rizespor'u sen yenemez ve lazım olan 3 puanı alamazsan gelip burada puan yada puanlar almaya kalkışmayacaksın. Eğer kalkışırsan sana cevabını böyle 'fındığı öğüten patoz makinası' gibi 25 metre'den atılan muhteşem golü yer ondan sonra 'ahlayıp vahlarsın'. Burası Samsun, burası 19 Mayıs Stadı. Beyler biz burada bu muhteşem taraftarlarımızla kimlerin belini kırmadık ki, Giresun fındığını nasıl kırmayalım? Yani 'Samsun fındığı kırdı' beyler.
 
     Gelelim maçımıza... İlk yarı hücum eden ve atak üstüne atak yapan bizdik. Direkten dönen topumuz ve kaçan golleri anlatırken, Zenke'den bahsetmeden geçemeyeceğim. Bravo sana Zenke, işte bizim istediğimiz Zenke buydu. İnşallah sezon sonuna kadar da böyle devam edersin ve takım arkadaşlarınla beraber bu büyük markayı Süper Lig'e çıkartırsınız.
 
    Şimdi taraftarımıza da seslenmek istiyorum. Sel ve deprem felaketinden dolayı zor günler geçiren Japon halkı için açılan "WITH YOU JAPAN" yazısı da çok anlamlı olup, trübündeki görsel şov da harikaydı. Bir taraftar takımını ancak bu kadar sahiplenir ve itici güç olur. Sezon başından itibaren her hafta içeride ve dışarıda yaptıkları değişik koreografileriyle, ülkemizdeki diğer takımların taraftarlarına da ilham kaynağı olup 'İşte taraftar işte şampiyon' dedirterek adeta ekrandaki yorumcularada şapka çıkarttırdılar. Ben de kendi adıma 7 den 70 e taraftarlarımızın hepsini canı gönülden kutluyorum.
 
     Yazıma son vermeden önce, teknik ekibe ve futbolcu kardeşlerimize bir şeyler hatırlatmak istiyorum ve diyorumki: "Unutmayalım ki bazen hayatta zor gibi görünen olaylar birden kolaylaşır. Fakat kolay gibi görünen olaylar da tam tersine zorlaşır diyor, Diyarbakır'da da aynı disiplinle oynamalarını temenni ediyor, Allah yardımcıları olsun diyorum."
     Not. Ayrıca geçen hafta Giresunspor maçından bir gün önce  rahatsızlanarak  ufak bir operasyon geçiren Metro yönetim kurulu başkanı ve aynı zamanda Samsunumuzun öz evladı olan ve  Samsunspor'umuzun maddi manevi sürekli yanında olan Sn. Galip ÖZTÜRK'e de geçmiş olsun diyor yüce rabbimden acil şifalar dilerken Karşıyaka maçında Şeref trübünündeki yerini almasını temmenni ederim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR