Şampiyonluk Geliyor

Samsunspor'umuz Şanlıurfaspor engelinide güzel oyunuyla kazasız belasız aştı. Aslında kağıt üzerinde 3 puanın garantili olduğu bir maçta top yuvarlak lafı aklımıza geliyordu. Nitekim ilk 5-10 dakikada öyle oldu. Karşımızda puan sıralamasında raht bir takım ve kaybedeceği hiç bir şey olmaya oyuncular vardı... Ancak sahada ne yapabileceğinin farkında olan Samsunspor sakince rakibinin zayıf yönlerini test etti.

 

Taha, Ekigho ve Adiloviç derneken maçı adeta 60. dakikada kopardık ve herşey istediğimiz gib oldu. Oyunu çirkinleştirmeyen ve maçtan sonra yaptığı açıklamalarla bir kez daha gerçekleri söyleyen Şanlıurfaspor Teknik direktörüne buradan teşekkür ediyor kalan maçlarında başarılar diliyorum...


Yenilmezlik sersini 15 maça çıkaran Samsunspor'umuz artık rakiplerine gözdağ vererek kalan maçlarında canla, başla mücadele edeceğinin sinyalini herkese gösterdi. Ancak karşımızda düşme potasında yer alan ve iyi transferlerle ligin ikinci yarısında tığkı bizim gibi çıkış yakalayan Adanaspor var. Elbette bu ligde kolay maç yok ama Adanaspor'u mağlup ettiğimiz taktirde sahamızda Mersini'de yener Ordu'ya o müthiş bir seriyle gideriz. Tıpkı bir zamanlar 5'de 5, 55 serisinde olduğu gibi...


Borç batağında bulunan takımımızın sadece ve sadece kurtuluş reçetesi Süperlig'dir. Zaten Samsunspor'un olmadığı bir lig ne süper'dir nede tat, tuz verir.. Düştüğümüz sezonun sancılarını halen en içten şekilde yaşayan bu şehirin çocukarına şampiyonluk armağan ederek sevabın en büyüğünü işleyeceksiniz..!


Ankara'yı 19 Mayıs stadyumuna çeviren, Yağmur Çamur demeden tribünleri dolduran Şanlı Samsunspor taraftarlarına 3 puanda şampiyonlukta çok yakışır...!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit AYMAZ Arşivi
SON YAZILAR