PKK’YA YÜRÜ YA KULUM...

 

PKK'YA YÜRÜ YA KULUM

VATANSEVERLERE DUR YA KULUM

Merhabalar sevgili dostlar,

Dünkü yazımın en sonunda 2 nci 12 Eylül artık ne zaman gelecek diye soru ile bitirmiştim.Artık 2 nci 12 Eylül bir an önce gelmeli,yeniden bir çıkış yaşanmalı ülkemizde yoksa sonu çok kötü bitecek olaylara,gelişmelere sahne olabilir.

Binlerce şehit verdik,bir o kadar aile ocağına ateş düştü,yürekler dağlandı,anneler babalar ağladı,evlatlar öksüz ve yetim kaldı,ocaklar söndü..Her şehit haberinde Ülkemin her yerinde fırtınalar esti,Ellerimizde bayraklar,kalbimizde imanla yüreğimizden gelen sesi haykırdık milyonlar hep bir ağızdan “VATAN SANA CANIM FEDA,ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ,KAHROLSUN PKK,HER ŞEY VATAN İÇİN”.

Bizim bu yüreklerimizden çoşku ile seslendirdiklerimiz birilerine ninni hikaye gibi geldi zannederim.Hep hamasi nutuklarla veya timsah gözyaşları ile teselli etmeye çalıştılar bağrı yanan analarımızı,babalarımızı,çocuklarımızı ve Türk Milletini.Timsah göz yaşları dedim ve halada diyorum.Şayet Timsah gözyaşları olmasaydı PKK Terörü denilen illet bu güne kadar bitirilir ve Ülkemizde TÜRK-KÜRT ayrıştırmasına asla gidilmezdi.

Herkesin dilinde bir cümle vardı “12Eylül bir silindir gibi üzerimizden geçti”.Evet 12 Eylül bu memlekette sağcısının, solcusunun her kesin üzerinden silindir gibi geçti.

12 Eylül önce yani 11 Eylülde ülkemizin haline bir bakalım;

Küçük büyük şehir ayırt etmeden her yerleşim bölgesinde sağ ve sol çatışmalar, mezhep çatışmaları kan, yağma, baskı,zulüm ve işkenceler.Vatandalar var ile yok arasında bir yaşamın içerisinde akşam saat 5 dediğinizde hayat durur herkes evine kapanır.Gündüzleri yoklar içerisinde kömür,benzin,ekmek,yağ vesaire kuyrukları.Her evde bir çatışma neredeyse.Can kaybetmediğimiz gün yok,silahların konuşmadığı bir an yok Türkiye'de. Devletin malları talan edilip yakılıp yıkılıyor,Al Bayrağımız yerine başka bayraklar meydanlarda kol geziyor.Tabiri caizse vatanın her köşesi cayır cayır yanıyor.Her sabah ve akşam haberlerinde kısıtlıda olsa olandan bitenden millet haberdar ediliyor.Bugünkü gibi terör hareketleri sadece bir bölgeye has değil vatanın her karış toprağında kol geziyor.En ücra köşelerde örgüt evleri kurulmuş,boş bulunan her arazide silahlı militanlar yetiştiriliyor.

Bütün bu olumsuz ortam sanki biri eline kırmızı kalemle silgi almış gibi,birileri tamamen siliniyor,bazılarının üzerine kırmızı kalem çekiliyor ve hepsi bir gecede ortadan kalkıyor.Tarih 12 EYLÜL 1980….Madem bir gecede bitirilecekti neden 1980 beklendi, 79,75.72,68'dede bu hareket yapılabilirdi.

Bugünkü terör hareketlerine baktığımızda güneydoğu çıkışlı olduğunu açık ve net görmekteyiz.100/200 kişi ile başlayan PKK Terör hareketi bugün Milyonluk bir kitleye sahip olmuş,siyasi olarak parlamentoda temsil edilir hale gelmiş,maymun iştahı gibi sürekli bir şeyler talep ediyor ve canlarımızı şehit etmekte.Analarımız bacılarımız ağlıyor,ocaklar sönüyor,bağrımız yanıyor.

12 EYLÜL'LE ülkemin her yerindeki terör hareketi bitiriliyor da Neden PKK terörü bunca yıldır bitirilmiyor? Veya bitirilmedi ?...

Dün Kurtarılmış bölgelerde eli silahlı köşe başlarında nöbet tutan polisin askerin giremediği yerler vardı.Bugün eli silahlı teröristler var ve üstelik kurtarılmış bölgeler yok artık.Asker ve Polisimiz vatanın her köşesine girebiliyor.Bir gecede tüm militan kadrolar içeri alındı cezaları kesildi aynı hareket bir gecede eş zamanlı olarak neden yapılmıyor ?

Neden PKK nın yaşamasına, yaşatılmasına izin veriliyor. Hiç kimse bana PKK büyük bir terör örgütüdür bir halk hareketidir demesin. Buna sadece gülerim. PKK'nın baskısı ve zulmü olmasın güney doğudaki bir çok vatandaşımız onların yanında olmadığı gibi destekde vermeyecektir. Ovadakiler siyasetlerini yaparken PKK'nın silahlı gücünün oluşturduğu baskı ve zulüm altında tuttuğu vatandaşlarımızın kerhen verilen oylarıyla oradalar. Ve bu gücü iyi kullanıyorlar hem ovada hem dağda.

Yeter artık..Analar ağlamasın yüreğimiz yanmasın ve ülkemiz daha fazla felakete sürüklenmesin.Bu işin siyasi ve diğer boyutlarında müthiş bir sıkıntı ile karşı karşıya kalabiliriz.

Sevgili dostlar son olarak 12 EYLÜL sağcısını solcusunu katlederken PKK nın önünü açmıştır.PKK'YA “YÜRÜ YA KULUM” demiştir.

Sevgi ve saygılarımla..

ALLAH(C.C) YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN…

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi
SON YAZILAR