PANDEMİ 

Pandemi nedeniyle toplu taşıma araçlarında yolcu sayısı azaltılmış fakat kalan yolcular için alternatif bir çözüm bulunmamıştır maalesef. Özellikle benim gibi otobüs le seyahat eden yolcular bu durumdan dolayı mağdur olmaktayız. 

Otobüs koltuk sayısı dolunca yolcu almıyor geride kalan yolcular da mağdur oluyoruz, bu duruma bir çözüm getirilmelidir. Özellikle saat te bir olan otobüs yolcuları bir saat daha beklemek zorunda kalıyoruz ve gelecek otobüsünde alıp almayacağı da meçhul. 

Ben 20 numaralı otobüs ile seyahat ediyorum ve o güzergaha başka ulaşım aracı da yok köylüler madur oluyor belli bir saatten sonra otobüs de yok zaten pandemi nedeniyle son 2 sefer de kaldırılmış genç bir kız düşünün otobüs dolu diye alınmıyor otobüse evine nasıl ulaşacak? 

Yetkililerin bu duruma bir çözüm bulmaları gerekmektedir, yoğunluğun olduğu saatlerde yarım saatte bir otobüs seferi koymalarını talep ediyorum  ve bu durum bütün bölgelerin yolcularının sorunu tramvayın ulaşmadığı dolmuşun olmadığı her güzergah ta ki yolcular aynı mağduriyeti yaşıyorlar. 

Pandemi nedeniyle olduğunun bilincindeyiz hepimiz fakat mağdur olan biz halk oluyoruz nedense yetkililer her konuda olduğu gibi bu konuda da mı hazırlıksızlar diye düşünmekteyim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Filiz Yeni Arşivi
SON YAZILAR