Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

OL DUMU RAHATLADINIZMI ŞİMDİ.!! 

Öncelikle sizleri çok değil biraz geriye götürmek 5 hafta önce 5-0’lık Denizlispor maçı sonrası oluşan havayı hatırlatmak istiyorum. Bir Pazar günü muhteşem bir galibiyet alan takımımız oluşan puan durumu sonrasında gelecek haftalara da bakarak bırakın playoff iddiasını tamamen ilk 2 hedefine yoğunlaşmış camia, taraftar ve oyuncu grubu tamamen bu hedefe odaklanmıştı. Fakat daha sonrasında ki 5 haftada alınan, 4 mağlubiyet, 1 galibiyet bizleri bırakın ilk 2 hedefini playoff potası dışında dahi bıraktı. Ancak kulüp olarak yine geçen sezon yapılan hatalar tekrarlandı ve taraftara bir nevi hayal satılmaya devam edildi. 

Sayın Fuat Çapa hocamız olsun, oyuncu grubumuz olsun sürekli playoff iddiaları ile ilgili konuştular hep iyiyi konuştular ve bugünlere kadar geldik ve görüyorum ki bu hafta Manisa Fk maçında sahada teknik ekibinden, yönetimine, oyuncusuna kadar sezonu kafalarında tamamen bitirmiş bazı oyuncuların gelecek sezon için sanki transfer olmuşçasına umursamamazlıkları sahada olmayan mücadelemiz bizleri hayal kırıklığına uğrattı ve bardağı taşıran son damla oldu. Adeta bu haftaki mağlubiyetten sonra Spor Toto 1.lige ÇAPA atmış duruma geldik.  

Oysa ki ne umutlarla sezona başlamıştık fakat daha sonra ki haftalarda bir ileri ,bir geri aldığımız mağlubiyetlerden sonra bu hafta olmadı acaba haftaya olur mu diye  biz yine hep destek olalım diyerek takımımızın yanında olduk bu haftada aynı şekilde Samsun’dan 2000 km yol gelip  Manisa’da takımımızın yanında olduk tekrardan Samsun’dan bizler gibi gelen sevgili renktaşlarımıza ve cesur taraftarlarımıza canı gönülden  teşekkür ederim . Ancak sahadaki oyundan da gördük ki bu takımda kimse taraftarlar kadar inanmamış kimse taraftar kadar üzülmemiş. 

Gelelim oyuncu bazında değerlendirmeye; 

İlk sözüm sana futbol hariç sahada her türlü çirkefliği yapan Soner Gönül Efendi acaba oynadığın diğer kulüplerde de bu kadar rahat hareket edebiliyor muydun. Sana tavsiyem saha içi ve saha dışını kışkırtma, tahrik etme, sürekli hakem ve rakip takımın kulübesi ile oynamak yerine futboluna ve Samsunspora katabileceğin artılara odaklansan keşke iyi olmaz mı  ? 

Bir sözümde sana Nurullah  evet özünde iyi kaleci olabilirsin başarılı olabilirsin ancak 5 hafta da bir Erzurum maçı hariç bırak kaleyi korumayı sahada dahi yoksun önünde oynayan oyuncu grubuna sen onlarda sana güven vermiyor, ayrıca tribünde olan taraftara da güven vermiyorsun her tehlikeli pozisyon olduğunda herkes tedirgin bir şekilde bekliyor evet oynadığın ve puanlar aldırdığın kurtardığın maçlar da var  ama bunlar bir sezonda bir elin parmaklarını geçmez onun için lütfen az kendini geliştir, diğer çoğu futbolcuları saymak, yorumlamak  bile istemiyorum.

Son olarak da Fuat Çapa hocam sana da sormak istiyorum  Manisa Fk maçından sonra taraftar ile konuşmanda  ne deseniz  haklısınız dedin biz haklıyız hocam biz yağmur, çamur, yaz, kış, ramazan demeden sizlerin yanında olmak için her şartta her yere gelip size destek veriyoruz, yenmek veya yenilmek , süper lige çıkmak veya çıkmamak önemli değil bizler sadece sahada savaşan mücadele eden bir birine saygı duyan formanın ve kazandıklarının hakkını sonuna kadar iyi niyetli bir şekilde sahaya veren yansıtan bir ekip görmek istedik sizden ancak başarısız olduk. Belki de sizde haklısınız bizler fazla beklenti içerisine girdik. 

Sn. Başkanımız  Yüksel Yıldırım da umarım artık son sezonlarda yapılan hatalardan dersini iyi çalışır ve kendi üzerine düşeni alır gelecek sezon için Futbol şubesini doğru bir yapılanma ile baştan aşağı tekrardan dizayn edip doğru verim alınabilecek bu ligin dinamiklerini bilen teknik ekip ve futbolcu transferleri yapar, yapmaz ise yine yandı keten helvamız diye söylenir  dururuz ,sizde daha çok bu şekil  mühendislik yaptığınız sürece maddi ve manevi anlamda çok büyük kayıplar yaşamaya devam edersiniz şunu çok iyi biliyoruz aslında başkanımız çok iyi niyetli gerçekten güzel bir şeyler yapmaya çalışıyorsunuz ama gelin görün ki bu sezon her şey devenin boynu gibi eğri gitti sevgili başkanım yalnız şunu asla unutmayınız ki holding yönetmekle kulüp yönetmek arasında dünyalar kadar fark vardır bunuda zaten az çok artık anlamışsınızdır onun için lütfen bazı konularda çok inat etmeye ve tek adam rolü oynamaya gerek yok  çünkü futbol bir ekip işidir tabi ki burada ekibinizde çok iyi olmalı sizi çok seven ve saygı duyan bir kardeşiniz olarak benden söylemesi.

İşimiz zordu ama imkânsız değil diyorduk ancak şuan bu sene için beklentilerimiz sadece bir matematiksel  bir orandan ibaret gibi gözüküyor ama yine de çıkmadık canda ümit kesilmez sözünden yola çıkarak bizler son 7 maçta da sonuna kadar  Eyüpspor maçıda olmak üzere sizleri desteklemeye devam edeceğiz.

Başkada diyecek söz bulamıyorum çünkü sizler olmasanız da (BİR SEVDADIR SAMSUNSPOR )

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR