Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

O KADAR BEKLEDİK ŞİMDİ NİYE BIRAKALIM?

Evet tam 11 yıldır hasretle beklediğimiz Süper Lig’e çıktığımızdan beri şehrimizde eşi benzeri görülmemiş bir heyecan ve coşku var. Bütün Türkiye’ye Samsunspor taraftarının ne kadar büyük olduğunu ve Samsunspor’un tekrardan Süper Lig’de olduğunu gösterdik.

Yıllardır Samsunspor’u Süper Lig’i domine ederken hayal ediyorduk, ancak maalesef ki bu sezona başlangıç bizim için pekte iyi olmadı. Alınan beraberlik ve mağlubiyetlerin ardı arkası gelmiyorken henüz daha 1 galibiyet bile alamadık. Ancak her zaman Samsunspor’umuzun arkasına durduk çünkü bizler bu takımın taraftarları değil direkt kendisiyiz. Ne günler atlattık, 2. Lige bile düştük ancak her zaman toparlanmasını bildik ve hiçbir zaman sevdamızdan vazgeçmedik şimdi neden vazgeçelim?. Kötü sonuçlar alıyor olabiliriz ama bizim görevimiz her zaman Samsunspor’u desteklemek. Bizler her zaman umutlu olmalıyız. Başakşehir maçı bizler için yeni hocamızla yeni bir başlangıç olsun inşallah. Şehrinin takımını asla yalnız bırakmayan ve koşulsuz seven BÜYÜK SAMSUNSPOR TARAFTARI yarın statta yerimizi alalım. Düştüğümüz gibi kalkacağımızdan hiç şüphemiz olmasın.

Çünkü her yeni bir gün yeni bir umut demek. Yarın Başakşehir’e karşı alacağımız galibiyetle bir çıkış yakalayalım ve bizi kimse tutamasın. Herkes Samsunspor’un ve Samsunspor taraftarlarının kim olduğunu bilsin. Biz şehrimizin güzel renklerine sevinmek için gönül vermedik ki. Bizim için Samsunspor’un bulunduğu durum hiçbir zaman önemli olmadı ki şimdi niye olsun? Bizim görevimiz her daim takımımızı ölümüne büyük bir aşk ile desteklemek. O halde niye ümitsizliğe kapılıp desteği bırakalım ki? HAYDİ BÜYÜK SAMSUNSPOR TARAFTARI yarın 19 Mayıs Stadyumunda yerimizi alalım ve yeni bir başlangıca tanıklık edelim, hep beraber kenetlenelim.

ÇÜNKÜ BAŞKA SAMSUNSPOR YOK.!

Not: Çocuk,bebek ve kadın katili. Zalim kahrolası İsrail'ide büyük bir nefret ve kinle kınıyor Filistinli kardeşlerimizin de her daim yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum, dualarımız sizlerle.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR