Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

NOEL’ BABANIZ’ mı

1925 yılında çıkartılan bir kanunla şu anda kullandığımız MİLADİ takvime (Gregoryan) Kilise esasına dayalı takvime geçilmiş olması, Bu takvimin Papalık makamınca doğru olmadığı 6-7 yıl gibi bir hata olduğu açıklamasına rağmen, İlgililerin konuya önem vermemesi, ne mana ifade ediyor. Ret ettiğimiz birçok tarihi ve İnanç değerlerimiz gibi, bu konudaki kabülümüzünde dini ve milli geleneklerimize uymadığıdır.

Sömürücü, Emperyalist , Kapitalist batı kendi çizdiği portreler ile, kendini tanımlarken, bu yüzlerden hangisi ni gördüğümüz önemi bizi ilgilendirmektedir.

Milletimizi ilk etapta dinsiz, Müslümanları Mümin’siz yaparak, birlik ve beraberligimizi bozmak için yıllardır gayret gösteren, dış ve iç düşmanların, kat ettikleri mesafeler bugün toplumumuzun MEDENİLEŞTİK aldatmacası ile nice olumsuzluklara düşürüldüğüdür.

Kumarı Millileştirerek toplumu bu hayallere yönlendiren bir zihniyetin ülkemize onlarca yıldır içine soktuğu handikaplar yaşanmıştır. Taklitçiliği en önemli bir mesele haline getirerek, kendi kimliğini inkar eden, İnançlarını anlayamaz hale gelen, insan tiplerinin,Müslüman olarak Papaz’a NOEL babaya özenmesi bunun açık göstergesi değimli ?

 

Yıllardır beynimizi yıkayan, NOEL BABA hikayeleri arkasındaki MİSYONER faaliyetlerini göremeyenler, ya KÖR ya SAĞIR veya HAİN’ dirler.

Ticaret yapacağız diye, dükkânlarını Hıristiyanlaştıranlar, Çam, Çan, külah ve çeşitli şakra banlıkları ortaya dökenlerin, bu güne ÖZEL ÖNEM verenlerin, kutlatan ve kutlayanların TV. Programları düzenleyerek insanlarımızı teşvik edenlerin, Piyango,Kumar ve İçkiye teşvik edenlerin sorumluluklarının yanı sıra , MİLLİLİKTEN nasipleri nin olamayacağıdır.

Batılı’nın yine kendi resmettiği, Şeytani gerçek görüntülü Noel baba resmi ile, Sevimli resmedilen aldatıcı Noel baba nın ancak sömürücülüğün simgesi oldugudur.

Demre’deki Noel baba ismi verilen papazın, tarih öncesinde bir Korsan olduğunu, gemileri soyduğunu, Tüccarların mallarına el koyduğunu sadece bizim adamlarımızın bilmemezlikten gelmesinin ’ de, yılların beyin yıkama neticeleri olarak görüldüğüdür.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR