YILPORT SAMSUNSPOR’DA HAZIRLIKLAR HIZ KESMİYOR

 

Tff 2.lig beyaz grupta mücadele veren Yılport Samsunspor hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. 2.Yarı hazırlıklarını hazırlık maçları yaparak hazırlanmayı planlayan kırmızı şimşekler Hafta sonu oynanan Yılport Samsunspor Fatsaspor Başkan İsmail Uyanık’ın memleketi Bafra’da şehir stadında karşı karşıya geldiler. 3.lig temsilcilerinden Fatsaspor Yılport Samsunspor ’un inanılmaz akınlarını tesirsiz hale getirerek 1-1 beraberlikle ayrılmayı sağladılar.

 

Teknik Direktör Taner Taşkın bu müsabakada yeni transfer Nurullah Aslan’ı kalede başlattı. Sağ açıkta ise Zonguldak Kömürspor’dan alınan Onur Eriş’i sahaya sürdü. Yılport Samsunspor rakibi karşısında üstün oynamasına rağmen Fatsaspor ’un direncini kıramayarak müsabakadan berabere ayrıldılar. Ben de Denge Spor yazarı olarak maçı Bafra’da takip ettim. Maçtan sonra gazeteci arkadaşlarımızla Samsun’a döndük.  Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından düzenlenen,  Samsun ve çevresinden başarılı sporculara yapılan ödül töreninde, ben de gazetem Denge Spor adına gerek köşe yazılarımda, gerekse yaptığım spor haberleriyle Samsun futboluna yaptığım katkılar dolayısıyla Samsun Valisi Osman Kaymak, şahsımı plaketle ödüllendirdi. Naçizane bana layık görülen bu ödül için Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) başkanı Şener Aydın’a Samsun TFF İl temsilcisi Hasan Özbulut’a da şükranlarımı sunarım.

 

Yılport Samsunspor Fatsaspor maçı sonrası futbolculara yılbaşı için izin verildi. 3 Ocakta Samsun’da toplanacak olan futbolcular buradan Antalya kampına iştirak edecekler. Antalya’da çalışmalarını sürdürecek olan Yılport Samsunspor yapacağı hazırlık maçları ile hazırlanırken ben de gazetem Denge Spor adına Antalya’da Yılport Samsunspor’u yalnız bırakmayacağız.  Yılport Samsunspor 18 Ocakta Antalya kampını tamamlayarak Amedspor maçı için Antalya’dan Diyarbakır’a uçacaklar. Ben de bu vesile ile 2018’in bu son gününde 2019’a merhaba derken bütün spor camiasının yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, yeni yılda sağlık sıhhat ve afiyetler dilerim.

 

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR