Kral Hazretlerine kulluk etmeyenlerin....

KRAL HAZRETLERİNE KULLUK ETMEYENLERİN CEHENNEMDEKİ YERİ HAZIR!

 Bizim Kral hazretleri, geçtiğimiz Pazar günü Tekkeköy"de sabah kahvaltısında esmiş gürlemiş! Bana yanlış yapanlar daha sonra yanıma gelmesinler, onların hesabını göreceğim, bana rağmen bu şehirde bir şey yapılamaz gibi saçma sapan şeyler söyleyip, kendince birilerini tehdit emiş! Buradan en çok nasibini alması gerekenler içerisinde en başta ben ve Adem Bektaş geliyor. Başkaları olsa da, onlar sessiz sedasız kaldıklarından, topu taca atıyorlar. Ancak ben öteye beriye kıvırmasını beceremediğimden, olaya çok açık ve net bir şekilde girmek istiyorum.
 Bizim Kral hazretleri ile 4 yıl gibi bir süre çalışan birisi olarak yakından tanıdığımdan, bazı örnekler vererek, söylediklerinin ne kadar inandırıcı olup olmadığını anlatmak istiyorum. Şu anda yanından ayırmayıp, kendisine çok yakın isimlerden birkaçıyla ilgili bazı anekdotları aktarırsam daha iyi anlaşılacağı kanaatindeyim. Anavatan partisinden aday olduğu dönemde, merhum Muzaffer Önder"in listesinden meclis üyesi seçilmiş olan Yavuz Yılmaz"ı, ekibinden birileri (gerekirse kim olduklarını da yazarım) arayıp yanına giderek, Kral hazretlerinin sebze halinde konuşma yapmak istediğini söylediklerinde, olmaz yapamam muzaffer beye ayıp olur, zaten siz kazanamazsınız demiş. Bizimkiler, her şeye rağmen, Sebze ve Meyve haline giderek kurban kesip, konuşmalarını yapmışlar. Şimdi ise Kral hazretleri, aynı Yavuz Yılmaz"ın listelere girebilmesi için her türlü uğraşı verdi ve başardı.
  Samsunspor kulübüne yardım toplarken, bu kulübün bana da borcu var siz ödeyin deyip, bizi sıkıştırdığı zaman, Kral hazretleri: “bırakın şu pis adamı görmek istemiyorum onu, şeytan görsün yüzünü” dediği bu adamı şimdi listelere koyabilmek için kendini parçaladı ve Canik"ten listeye koydurdu. Gima mağazasını satmak üzere anlaştığı iş adamı, mağazayı ihalede alamayınca mahkemeye verip, satışı iptal ettirince, birbirleri hakkında demedikleri bırakmadılar. Neredeyse tüm Çarşambalıları karşısına aldığı iş adamıyla, geçenlerde şehir kulübünde verdiği pozlar, dediklerini ne kadar uyguladığının birkaç delilidir.
 Konuşmaya sıra geldiğinde mangalda kül bırakmayan Kral hazretleri, sıra icraata geldiğinde, 90 derece nasıl döndüğünü bu şehirde bilmeyen yoktur. Şimdi aklı sıra ona biat etmeyen Adem Bektaş"ı hizaya getirmeye çalışıyor. Ben Adem Bektaş"la büyükşehir meclisinde 5 yıl çalıştım, içi ile dışı bir olan, arka plan siyaseti olmayan bir arkadaşımız. Mecliste onunla en çok ben kavga ettim, ancak hiçbir zaman bunu kendimize problem yapmadık ve yapmayız da. Bizim Kral hazretleri alışmış insanları köle gibi kullanıp, kenara atmaya. Adem başkan haklarını arayıp, olmaz bize de sorulması gerekir deyince, Kral hazretleri onu aforoz etmeye kalktı ama havasını aldı! Adem başkan yapmak istediklerinin tamamını yaptı bile.
 Bakıyorum da yarı resmi El-Ahram gazetesi ve bazı yazar arkadaşlarımız, kral hazretlerinden aldıkları talimat doğrultusunda, sürekli Adem Bektaş aleyhinde yazılar yazıp, onu yıpratmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Şöyle geriye dönüp, bir bakalım son beş yıl içerisinde Atakum"a neler yapılmış? Başlı başına bir seçim malzemesi olabilecek hizmet binası yapmıştır. Yetmedi! Düğün Salonu, Eğlence merkezi ve hanımlar kültür evini inşa edildi. Yetmedi! Bölgeye inşaat sektörünü çekebilmek için her türlü desteği sağladı. Yine yetmedi! Asfaltından çöpüne, sahilinden tepesine belediyecilik adına yapılması gereken her şeyi yaptı. Atakum kurulduğu günden bu güne kadar göremediği değişimi, onun Başkanlığı döneminde görmüş ve Atakum"u tepeden tırnağa değiştirmiştir. Zaten, Atakum sakinlerinin kendisine değişimin mimarı demelerinin sebebi de budur. 
 Ben öyle bir adamım ki, haksızlığı yapan öz babam olsa asla affetmem.  Geçenlerde, baktım çıkmış adamın biri televizyona, Aydın Doğan"ı eleştiriyor. Bu adamın kardeşi devlete fahiş fiyata binasını satabilmek için kendisi devreye girmiş, biz yayınlayınca da satış işlemi iptal edilmiş. Şimdi kendisi olmuş doğrucu Davut! Doğan gurubuna verip veriştiriyor, olmaz böyle şey! Sen kalk, her haltı ye! Sonra da başkalarını eleştir.

 Yarın, bugünkü manşetimizle ilgili perde arkası bilgilerini verip, kim kiminle neden ortak, il genel ve belediye meclislerinde hangi ortaklar listeye girdi, Kral hazretleri ile Çakal nasıl anlaştılar, Montofon"un bu işlerdeki rolü nedir, Fadime Hala"ya paylaşımdan ne düştü, birileri listelerden neden çıktı, birileri neden girdi, bütün bunları siz değerli okurlarıma izah edeceğim. Bizi izlemeye devam ediniz.

Not: Aldığım haberlere göre, cemiyet başkanı top oynarken ayağını kırmış. Ben size demiyor muyum ki benimle uğraşanın sonu iyi olmaz diye! Kim bilir top oynarken aklı nerede idi? Top yerine nereye vurdu veya nasıl düştü de ayağı kırıldı? Peygamber efendimiz, ayağınıza taş düşerse kalbinizi yoklayın buyurmuş, ben cemiyet başkanına geçmiş olsun diyor, kalbini de yoklamasını diliyorum. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Adnan Bahadır Arşivi
SON YAZILAR